Ole Palmå: Et vigtigt skridt mod den digitale fanzone

12.01.2022 11:22

I dag lancerer Brøndby IF et nyt digitalt univers, Mit Brøndby IF, på mit.brondby.com, hvor man som fan får mulighed for at oprette sin egen personlige profil i et digitalt univers på hjemmesiden og i en ny app, der kort og godt hedder ’Brøndby IF’.

Ved at oprette en profil, bliver man en del af det, vi kalder ’Fællesskabet’, hvor man kan samle sit sæsonkort, billetabonnement, rabatkoder og meget mere.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om den nye digitale satsning.

- De seneste år har vi gjort meget for at forbedre de fysiske rammer på stadion med bl.a. lanceringen af Fanzonen, Familie Loungen, nye lokaler til esport, Ebbe Skovdahl Loungen, osv. Brøndby Stadion har nogle af de allerbedste faciliteter for fans, hvilket vi er stolte af. I dag tager vi endnu et vigtigt skridt i retningen mod det, vi kalder vores digitale fanzone. Den samlede fanoplevelse er en væsentlig del af vores strategi, og med lanceringen af et nyt digitalt univers med dertilhørende app samt Brøndby TV ønsker vi at løfte den digitale fanoplevelse, hvilket er et stort strategisk fokus for os.

- Vi håber, at fansene vil tage godt imod det, og at mange vil gå ind og oprette deres personlige profil, så de kan begynde at drage nytte af de forskellige fordele, der er i det nye digitale fællesskab, Mit Brøndby IF. Vores ambition er, at vi med den nye digitale platform får et endnu bedre udgangspunkt, for at fans og klub kommer tættere på hinanden, og hvor vi i de kommende måneder vil arbejde på løbende at tilføje endnu flere features, der kommer vores fans til gavn.

Den nye app kan downloades fra i dag og erstatter Brøndby Matchday, når du skal stemme på kampens spiller samt gætte tilskuertallet til kampe på Brøndby Stadion, ligesom den også erstatter Brøndby Indefra. Der kommer nemlig også en ny videoplatform med navnet Brøndby TV og Brøndby TV+, som bliver en del af det nye digitale univers, både på hjemmesiden og i den nye app. Som eksisterende premium-abonnent på Brøndby Indefra bliver dit medlemskab rykket direkte over i det nye digitale univers, og du får adgang til Brøndby TV+.

Den nye app vil have alle de nyheder, du kan finde på brondby.com samt kampprogram, resultater og statistik lige ved hånden, ligesom du også kan have en digital udgave af dit sæsonkort liggende, til når du skal på Brøndby Stadion.

Brøndby TV+ er for de betalende abonnenter, som får adgang til live trænings- og reserveholdskampe samt alle Superliga-truppens og kvindeholdets kampe i fuld længde og andet eksklusivt indhold. Så vidt det er muligt, vil også turnerings- og pokalkampe fra U19 i Brøndby Masterclass være at finde på Brøndby TV+.

Brøndby TV og Brøndby TV+ vil også være tilgængelig på tv.brondby.com, og både AppleTV og Chromecast er understøttet fra både mobil og computer, så du kan få indholdet direkte over på dit tv, hvis du ønsker det. Videoplatformen er båret af StreamAMG, der leverer samme platform til 70% af klubberne i Premier League, storklubber i La Liga og Serie A. Med andre ord betyder det et løft i kvaliteten af videoindholdet, ligesom highlights og kampe også vil blive i bedre kvalitet.

Appen kan downloades fra App Store og Google Play.

Hvis du har spørgsmål eller idéer til forbedringer af appen, Brøndby TV eller mit.brondby.com er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@brondby.com.