Klaiber: Vigtigt at komme godt i gang efter landsholdspausen

13.09.2024 12:46

Søndag aften gælder det igen 3F Superligaen, når vi møder Sønderjyske Fodbold på Brøndby Stadion med kampstart kl. 18:00.

Vores forsvarsspiller Sean Klaiber ser frem til at komme i gang med 3F Superligaen igen ovenpå landsholdspausen.

- Vi er altid spændte på at spille på vores vores eget stadion efter en landsholdspause, og specielt efter sidste kamp hvor vi nu har en chance for at revanchere præstationen på Brøndby Stadion. Så det bliver godt for os alle at komme i gang igen med kampene efter landsholdspausen.

- Vi er sultne og energiske efter at komme i gang, især efter nederlaget i Parken, så vi vil gerne ud og vinde igen. Alle glæder sig til at spille igen, og vi kan ikke vente med at komme ud på Brøndby Stadion foran vores fans igen, fortæller Sean Klaiber.

Vigtig kamp mod Sønderjyske
Det bliver vigtigt for Sean Klaiber og truppen at få en god start på de kommende kampe i 3F Superligaen efter landsholdspausen, hvor der venter svære kampe. Derfor betyder det meget at kunne komme godt fra land søndag på Brøndby Stadion.

- Vi har forberedt os på dem, og de har nogle tekniske spillere, vi skal passe på, og så har de en måde at spille på, som vi skal være opmærksomme på. Nu kommer de til os, og så må vi se, hvad de bringer, fortæller Sean Klaiber.

- Intensiteten er nødt til at blive stærkere, og vi skal lægge flere meter for hinanden. Det er hele truppen klar over, så derfor er jeg også spændt på at vise, hvad vi kan bringe på banen søndag.

- Jeg vil gerne vinde hver kamp. Den her er vigtig for, at vi kan starte godt på den næste række af kampe. Det er vigtigt at komme godt i gang efter landsholdspausen, for der venter flere svære kampe den næste stykke tid. Det er vigtigt med selvtillid i truppen og at få den bedst mulige følelse og det rigtige flow i vores spil på banen og i samspillet med fansene, fortæller Sean Klaiber.

Kampstart på søndag er klokken 18:00, og hvis du endnu ikke har sikret dig plads til kampen, kan du nå det endnu på billet.brondby.com.