Vigtig sejr over FC Midtjylland på Brøndby Stadion

06.10.2024 18:01

Søndag aften var vi igen samlet på Brøndby Stadion, hvor vi stod overfor FC Midtjylland i 11. runde af 3F Superligaen.

Her skulle vi jagte oprejsning efter sidste rundes ærgerlige nederlag i Farum med en stærk præstation og forhåbentlig tre point på en tætpakket blågul hjemmebane.

Fra kampens start fik vi også lagt et godt tryk og pres på midtjyderne, og starten af opgøret var præget af dueller og fysik, samtidig med at vi fik spillet os frem til flere gode chancer for en tidlig føring.

Den tidlige føring fik vi også, da Clement Bischoff i det 9. minut fik sendt et præcis indlæg ind i feltet fra sin venstreside med højrefoden, som fandt Mileta Rajovic helt fri for mål. Vores stærke angriber kunne nemt heade bolden i kassen og noterede sig dermed for sin første scoring på Brøndby Stadion.

Vi havde derefter flere muligheder for at bringe os yderligere i front i første halvleg. Den største chance tilfaldt vores målscorer til 1-0, der fik en scor chance efter flot kombinationsspil i højreside, hvor Yuito Suzuki blev spillet fri i feltet og lagde et hårdt, fladt indlæg ind til angriberen, der kom frem i det lille felt, men desværre ikke kunne få træf på bolden.

Gæsterne selv kom til enkelte halve chancer, der dog ikke blev for alvor farlige for Patrick Pentz i målet.

Vi gik altså til pause med en føring på 1-0 efter en intensiv første halvleg.

Endnu en Brøndby-scoring i anden halvleg
I anden halvleg fortsat vi, hvor vi slap med høj tænding, fysik og intensitet.

Få minutter inde i halvlegen blev Yuito Suzuki nedlagt lige ude for midtjydernes felt og fik tildelt et frispark, som han selv tog sig af. Japaneren sigtede efter det kort hjørne og havde indstillet sigtekornet korrekt, men Olafsson i gæsternes bur diskede op med en flot redning og holdt 2-0-målet ude.

2-0-målet kom dog, og med præcis samme målscorer og assistmager som føringsmålet. Clement Bischoff modtog bolden i gæsternes felt, vendte og drejede til han komme sende et flot, flot indlæg ind i panden på Mileta Rajovic, der fik kraft og præcision på sit hovedstød og sendte bolden forbi en forstenet Olafsson i målet. 2-0 på Brøndby Stadion.

Ligesom i første halvleg, stod vores defensivt godt i mod og tillod ikke midtjyderne at blive farlige i vores egen ende, på trods af at de i perioder var længe på bolden på vores halvdel. Der blev lagt kræfter i defensiven, og gæster blev holdt fra fadet.

Dermed endte det med en tiltrængt og yderst vigtig sejr på Brøndby Stadion på 2-0 over FC Midtjylland.