U17 rejste sig med sikker sejr

08.10.2024 09:33

Efter en udsat kamp i U17 Ligaen i seneste weekend, var Viktor Kyndes tropper tilbage i aktion i den forgangne uge, der bøde på hele to kampe.

Torsdag aften blev det til et smalt nederlag i Farum til FC Nordsjælland, inden U17-drengene hurtigt kom tilbage på sejrssporet, da Sønderjyske Fodbold bare to dage senere blev sikkert besejret med 4-0 hjemme i Brøndby. Samme dag måtte U15-holdet indkassere sæsonens første nederlag.

Smalt nederlag i Farum
Torsdag aften var Viktor Kyndes tropper på besøg på kunstgræsset i Farum, da FC Nordsjælland var modstanderen i sæsonens femte opgør. U17-drengene kom da også planmæssigt fra start, da Ekene Chukwuani lukrerede på oplægget fra Elias Broberg, og sparkede de blågule i front med 1-0 efter bare otte minutters spil.

Efterfølgende var Broberg tæt på at kunne øge føringen ved to lejligheder, men det lykkedes desværre ikke. I stedet var det hjemmeholdet, der kom bedre med som halvlegen skred frem, og også fik udlignet til 1-1. Det var også resultatet, da de to hold gik til pause.

I anden halvleg var Ekene Chukwuani meget tæt på igen at komme på tavlen, men bolden sneg sig lige præcis forbi mål. Et kvarter før tid faldt afgørelsen desværre i FC Nordsjællands favør, da de fik udnyttet en opspilsfejl til at bringe sig foran 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Hurtig tilbage på sejrssporet
Heldigvis var der mulighed for hurtig oprejsning, da Sønderjyske Fodbold lagde vejen forbi Brøndby lørdag eftermiddag.

Trods en lidt for åben start på opgøret, der kastede chancer af sig i begge ender, lykkedes det Kyndes tropper at gå til pause med en føring på 1-0, da Ekene Chukwuani midtvejs i halvlegen fortsatte målformen. Det skulle vise sig at fortsætte efter pausen.

Anden halvleg var blot fem minutter gammel, da Chukwuani igen kom på måltavlen, da han gjorde det til 2-0. Bare minuttet senere kunne han med en scoring til 3-0 fuldende sit hattrick og en flot uge med hele fire scoringer.

Herfra var Brøndby-drengene godt på vej mod en sikker sejr, men skulle der være nogen tvivl, fik Casper Svart med godt et kvarter igen cementeret sejren med sin scoring til 4-0, som også blev kampens resultat. Dermed kom U17-drengene hurtigt tilbage på sporet, efter et ærgerligt nederlag i Farum.

Næste gang U17-drengene skal i ilden er først i slutningen af måneden, når Lyngby BK lægger vejen forbi Vestegnen lørdag den 26. oktober.

Ubesejret stime afbrudt af stort nederlag
Lørdag eftermiddag var U15-holdet også tilbage i aktion. Efter en ellers forrygende start på sæsonen med lutter af sejre og en flot målscorer på 26-6, så kom Lasse Theis' U15-tropper ned på jorden igen, da man måtte indkasserede en 2-7-nederlag hjemme mod Sønderjyske Fodbold.

Første halvleg blev en svær omgang for Brøndby-drengene, der på bare ti minutter måtte hente bolden ud af nettet hele fire gange, og så var gæsterne oppe med 4-0 efter godt en halv times spil. Den stilling holdt i første omgang til pausen.

Selv om de blågule spillere kom ud med et fornyet håb efter pausen og først fik reduceret ved Oliver A.H Jensen, inden Tobias Ekstrand kunne gøre det til 4-2, så hjalp det lige lidt.

Sønderjyderne satte yderligere tre scoringer sammen på bare ni minutter, og så stod det 7-2 med godt 20 minutter igen. Herfra skete der ikke yderligere på måltavlen, og U15-drengene måtte forlade banen med sæsonens første nederlag og lidt af en mavepuster.

Næste opgave for U15-mandskabet er efter landskampspausen, når de møder Lyngby BK på hjemmebane fredag den 11. oktober.