Mileta Rajovic: En vild aften

06.10.2024 19:27

Søndag aften kom vi tilbage på sejrssporet, da FC Midtjylland blev sendt hjem fra Brøndby Stadion med et 2-0-nederlag i bagagen.

Mileta Rajovic blev den helt store helt, da han med to scoringer sikrede os de tre point. Efter opgøret var den dobbelte målscorer da også ganske tilfreds med den præstation han og holdkammeraterne fik leveret. 

- Det var en hel vild oplevelse. Det var en god aften, og virkelig en holdpræstation, hvor vi giver den gas. Vi vidste, at vi skulle ud og levere godt, og det gjorde vi. At jeg så scorer to mål, og vi vinder, det gør selvfølgelig aftenen ekstra god, sagde Mileta Rajovic efter kampen. 

Efter en sværere periode, var det ifølge matchvinderen en afgørende sejr her til aften for at kunne følge med konkurrenterne i toppen af tabellen. 

- Det var en vigtig sejr i dag. Vi vidste jo godt, at vi skulle vinde for fortsat at kunne spille med i toppen. Jeg synes, vi står sammen som hold, og selv i de svære perioder kæmper vi for hinanden. At vi så vinder 2-0 over FC Midtjylland er jo fedt, og samtidig huller nullet, er jo noget vi skal tage med os, og bygge videre på efter landskampspausen, siger Rajovic efter sejren. 

Du kan se hele interviewet med den dobbelt målscorer på Brøndby TV.