Praktisk information i forbindelse med Derby på Brøndby Stadion

25.10.2024 09:19

Søndag venter der et udsolgt Derby på Brøndby Stadion, når FC København kommer på besøg på Vestegnen til kampstart kl. 12:00.

Ligesom de foregående Derbyer vil der være afspærringer omkring Brøndby Stadion, hvorfor man ikke kan forvente at benytte samme rute til stadion eller parkere det samme sted som sædvanligt.

Vi opfordrer til, at man ankommer til stadion som gående, på cykel eller via offentlig transport, da vi forventer stor trængsel på vejene omkring Brøndby Stadion grundet mange fans og vejarbejde på Borgmester Keld Rasmussens Boulevard.

Nederst i denne artikel kan du få et grafisk overblik over afspærringer og adgangsveje omkring stadion.

Afspærringer fra 9:45 til 10:30
Afspærringer kan forventes at blive aktiveret cirka kl. 9.45 til 10:30 omkring Borgmester Keld Rasmussen Boulevard på den nordvestlige side af stadion, hvor den eneste indkørsel i bil er.

Afspærringerne åbnes igen hurtigst muligt efter FC København-fansenes ankomst.

Derfor kan man ikke kan gå fra nord mod syd og omvendt fra det vestlige område ved stadion (over parkeringspladsen ved hovedindgangen).

Hvis man skal bevæge sig fra nord til syd og omvendt, så skal det ske via Gammel Kirkevej, som er den vej, hvor man kan gå direkte fra Brøndby Kommune til Hytten.

Vi anbefaler Brøndby-fans at ankomme og parkere biler og cykler i det sydlige område fra Brøndby Stadion. Se et oversigt over p-pladser her

Det er vigtigt at pointere, at de gule adgangsveje på grafikken herunder er for gående.