Overblik: Sådan gik det vores landsholdsspillere

16.10.2024 10:08

I går aftes blev der sat punktum for denne landsholdstermin, og i denne artikel giver vi dig overblikket over, hvordan det gik vores spillere afsted med deres respektive landshold.

Patrick Pentz 🇦🇹
Vores målmand spillede fuld tid, da det østrigske landshold overbevisende besejrede Norge med 5-1, mens han så til fra bænken da Kasakhstan blev slået med 4-0. Sejrene betyder, at Østrig nu topper deres Nations League-gruppe sammen med Norge. 

Mathias Kvistgaarden U21 🇩🇰
Vores angriber fik en time på banen, da det danske U21-landshold tirsdag aften besejrede Island med 2-0 i en kamp, hvor Kvistgaarden endnu en gang kvitterende med en scoring, som samtidig blev tredje kamp i træk, hvor angriberen kunne score i de røde og hvide farver.

Allerede inden kampen havde de danske drenge sikret deres deltagelse ved næste sommers U21 EM i Slovakiet. 

Mateusz Kowalczyk U20 🇵🇱
Vores udlejede midtbanespiller startede i denne omgang i begge Polens U20-kampe mod henholdvis Tyskland og Tyrkiet. Det polske mandskab tabte her 3-1 til Tyskland, i en kamp hvor Kowalczyk fik en time på banen, mens han spillede 86 minutter i 4-2-sejren over Tyrkiet. 

Malik Bakhit U20 🇪🇬
Vores forsvarsspiller fra U19-holdet var i denne omgang til træningssamling frem mod den kommende U-kval til African Cup of Nations. Egypterne og Bakhit var derfor ikke i kampaktion ved denne samling. 

Lukas Larsen U19 🇩🇰
Vores U19-spiller, der for nylig fik debut for førsteholdet i pokalkampen mod Vendsyssel, blev i denne omgang efterudtaget til det danske U19-landshold. Her fik han en halv time på banen i testkampene mod Frankrig og Belgien, der henholdsvis endte uafgjort og med en sejr, mens han spillede hele kampen i 3-1-nederlaget til Portugal. 

Ali Al-Najar, Sander Larsen og Jacob Ambæk U17 🇩🇰
Jacob Ambæk fik en flyvende start på landskampsterminen, da han scorede hattrick og sikrede Danmark en 3-0-sejr over Luxembourg i kvalifikationen til U17-EM. Ali Al-Najar stod tilmed for to af oplæggene til Ambæks mål. Sander Larsen fik de sidste 20 minutter på banen. 

I den anden kamp blev det til et 1-0-nederlag til Østrig, i en kamp hvor Ambæk spillede fuld tid. Sander Larsen kom ikke i spil, mens Ali Al-Najar blev udskiftet kort før slutfløjt. 

Clement Bischoff (U20) samt Elias Hansen, Raphael Canut, Malthe Mortensen, Ekene Chukwuani og Elias Broberg (alle U16) fremgik tidligere ved en fejl i landsholdsoverblikket.