Overblik: Disse spillere er afsted med landshold

09.10.2024 07:41

Efter søndagens 2-0-sejr over FC Midtjylland, er det nu blevet tid til sæsonens anden landskampspause, hvor vi i denne omgang sender 14 spillere afsted fra henholdsvis Superliga-truppen og Masterclass, som hver især skal repræsentere deres landshold.

I denne artikel kan du få et overblik over, hvilke spillere vi sender afsted i national tjeneste den kommende uges tid.  

Patrick Pentz 🇦🇹
Vores målmand er endnu en gang udtaget til det østrigske landshold, der i denne omgang møder Kasakhstan og Norge på hjemmebane i Nations Leagues B-lag. Pentz og Østrig fik blot ét point i seneste landskampstermin, og derfor har de brug for point i denne omgang, hvis de vil holde liv i håbet om en kvalifikation til A-laget. 

Mathias Kvistgaarden U21 🇩🇰
Vores angriber er udtaget til det danske U21-landshold, der står over for en afgørende opgave, når de møder Island på hjemmebanen i Vejle. Med en sejr vil de endegyldigt sikre kvalifikationen til næste sommers U21-slutrunde i Slovakiet. 

Mateusz Kowalczyk U20 🇵🇱
Vores udlejede midtbanespiller gør sig i øjeblikket i polsk fodbold, hvor han er på leje i GKS Katowice. Her er han qua sin præstationer denne gang udtaget til det polske U20-landshold, der møder Tyskland og Tyrkiet i Elite League for U20. 

Malik Bakhit U20 🇪🇬
Vores forsvarsspiller fra U19-holdet er blevet udtaget til det egyptiske U20-landshold, hvor han skal være med til den kommende samling. 

Lukas Larsen U19 🇩🇰
Vores Masterclass-talent Lukas Larsen, der fik sin debut for Brøndby IF mod Vendsyssel FF i Oddset Pokalen, skal med U19-landsholdet i landsholdspausen. Her skal de spille testkampe mod Frankrig, Portugal og Belgien i Marbella, Spanien.

Ali Al-Najar, Sander Larsen og Jacob Ambæk U17 🇩🇰
De tre Masterclass-drenge får endnu en gang muligheden for at vise sig frem på U17-landsholdet, når de er med til at sparke gang i kvalifikationen frem mod U17 EM. Her møder de Luxembourg og Østrig. Kampene spilles henholdsvis i Kolding og Haderslev. 

*
Tidligere fremgik Clement Bischoff (U20) samt Elias Hansen, Raphael Canut, Malthe Mortensen, Ekene Chukwuani og Elias Broberg (U16) i artiklen. De er nu fjernet, da de ikke deltager i nogen samling i denne landskampstermin.