Nederlag til FC Nordsjælland i dagens træningskamp

15.10.2024 12:48

Onsdag eftermiddag tog vi imod FC Nordsjælland i en træningskamp hjemme på bane 3. Her kunne de fremmødte tilskuere i efterårssolen se et opgør, som desværre endte med et nederlag på 3-2.

Kampen blev brugt på at give truppen nogle spilminutter og se nogle af de spillere an, der ikke har spillet så meget i den hidtidige efterårssæson.

Jesper Sørensen og trænerteamet havde således valgt at starte opgøret med følgende spillere: Mikkelsen; Che, Vanlerberghe, Lauritsen, Tshiembe, Divkovic; Radosevic, Spierings, Nartey; Bundgaard og Rajovic.

Opgøret startede med os i teten. Allerede efter få minutters spil blev Mileta sendt i dybden, inden han så Marko Divkovic fri på kanten. Kroaten sparkede mod det lange hjørne, men bolden strøg forbi mål.

De blågule muligheder fortsatte indledningsvist, da Justin Che sendte en bold mod mål, inden Rasmus Lauritsen headede snert forbi mål efter et hjørnespark.

Trods et overtag i spil og chancer, var det alligevel FC Nordsjælland, der kunne bringe sig foran efter godt et kvarters spil, da de opsnappede en opbygningsfejl i vores bagerste kæde, og herfra kunne lægge bolden ind bag Thomas Mikkelsen til en 1-0-føring.

Efter scoringen blev det mere jævnbyrdigt, men også småt med de åbenlyse målchancer. Vi havde svært ved at udnytte boldbesiddelsen til muligheder foran målet, mens gæsterne flere gange lurede på omstillinger i deres hurtige offensiv.

Vi skulle frem til den halve time før Filip Bundgaard fik noteret sig for en afslutning, som dog sad lige på gæsternes målmand. Det lignede længe første halvlegs sidste store mulighed, men kort før pausen fik FC Nordsjælland bragt sig på 2-0 efter et hjørnespark.

I pausen kom hele otte nye spillere på banen, og det betød at vi startede de sidste 45 minutter i en 4-3-3-formation med følgende opstilling: Mikkelsen; Sebulonsen, Alves, Rasmussen, Divkovic; Wass, Nartey, Vallys; Suzuki, Bundgaard, Bischoff.

Det gav pote allerede efter sidebyttet. Filip Bundgaard sendte en flad bold i feltet til Clement Bischoff, der resolut sparkede bolden i mål til en reducering til 2-1.

Få minutter senere nåede et perfektslået indlæg fra Divkovic frem til Suzuki, der dog lige præcis fik styret en afslutningen forbi nærmeste stolpe.

Det blågule pres fortsatte og det udnyttede Clement Bischoff til at lave sit andet mål i opgøret bare otte minutter inde i anden halvleg, da han via overliggeren bankede en nedfaldsbold i mål til 2-2.

Gæsterne var tæt på at komme tilbage i front et kvarters tid inde i anden halvleg, men en stærk fodparade fra Thomas Mikkelsen fik afværget det. Kort efter var det FC Nordsjællands målmand, der med en ligeså flot redning holdt Daniel Wass fra fadet, da han afsluttede fra distancen.

Med godt ti minutter igen fik gæsterne udnyttet en omstilling til at gøre det til 3-2, da en afslutning sneg sig i mål bag Thomas Mikkelsen.

I slutfasen havde Suzuki muligheden for at bringe balance i regnskabet, men en fin redning i FCN-målet fik forhindret det. Der blev ikke scoret yderligere, og derfor endte træningskampen med et nederlag på 3-2.