Nederlag i Aarhus

21.10.2024 17:02

Mandag aften var vi på besøg i Aarhus til 12. runde af 3F Superligaen, hvor vi på Ceres Park stod overfor værterne AGF.

Her skulle vi forsøge at bygge videre på den flotte hjemmesejr i seneste runde mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion.

Kampen startede meget jævnbyrdigt, med et svagt overtag til hjemmeholdet. Første helt store chance tilfaldt dog os, da Yuito Suzuki blev sendt i dybden efter 13 minutter spil og slog et hårdt indlæg ind til Mileta Rajovic i fremdrift, men angriberen fik ikke ordentlig ram på bolden og sendte den et stykke over mål.

Efter en halv times spil kom værterne så foran i opgøret fra straffesparkspletten efter en situation, hvor Clement Bischoff fik ramt bolden med armen i feltet. Målscorer Patrick Mortensen.

Der resultat holdt halvlegen ud, og vi måtte således på til pause bagud med ét mål.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg med et smalt AGF-overtag, og kampen var præget af en masse fysik og intensitet. Vi havde svært ved at bryde igennem værternes defensiv til målchancer, men stod også godt i mod AGF's offensiv, der havde en del indlæg i halvlegens indledning.

Med en halv time tilbage af opgøret, tog vi mere styring i opgøret og fik rykket spillet længere op på banen. Vi havde dog fortsat svært ved at bryde igennem værtenernes defensiv, men kom i flere gunstige situationer.

Med omtrent ti minutter tilbage af opgøret faldt chancen så til Yuito Suzuki, der tæt under mål for sendt sin afslutningen på overliggeren.

Kort før tillægstiden var det så Mathias Kvistgaarden, der fra tæt afstand fik sendt en afslutning på stolpen, som Mileta Rajovic prikkede i mål, men desværre fra en offsideposition.

Det var ikke vores dag foran målet, og vi måtte derfor forlade banen og Aarhus med et spinkelt nederlag på 1-0.