Jesper Sørensen: Vi har brug for en sejr

05.10.2024 08:00

Søndag får vi hjemme på et tæt pakket Brøndby Stadion besøg af FC Midtjylland i en kamp, hvor vi skal forsøge at rejse os fra mandagens nederlag i Farum.

Cheftræneren ser en trup, der har brug for at kunne komme ud og for revancheret præstationen senest. 

- Det bliver en super vigtig kamp for os på søndag. Vi har brug for at komme ud og få vundet, siger Jesper Sørensen og sætter ord, hvordan der er blevet arbejdet med truppen den seneste uge. 

- Vi har haft fokus på, hvordan vi kan få stabiliseret os, og hvordan vi kan få forbedret vores præstationer, der kan give mulighederne for de resultater, som gerne vil have. Det er der, vi skal hente tingene. Vi skal ikke til at gribe ud i den blå luft efter ting, som virker. Vi skal arbejde os ind i det, og så skal vi over tid arbejde os op i tabellen. Det må være målet lige nu, fortæller cheftræneren. 

Jesper Sørensen anerkender holdets defensive problemer i seneste opgør. Cheftræneren hæfter sig dog samtidig ved, at vi er blandt de hold i ligaen, der indkasserer færrest afslutninger imod sig, og det derfor er størrelsen af chancerne, vi har tilladt, der skal arbejdes med. 

- Vi taler om en defensiv, som ikke har hængt så godt sammen på det sidste, men samtidig er vi det hold, der har haft færrest skud mod os. Problemet har været, at de chancer modstanderen har haft, de har været alt for store. Det er det, der har været vores problem, og det skal vi have løst. 

Cheftræneren ser trods udfordringerne en stærk trup, hvor der er stor tro på, at man med hårdt arbejde kan komme ud af den nuværende modgang. 

- Jeg synes, vi har dygtige spillere og et godt hold. Vi har tillid og tro på os selv og hinanden, og jeg synes ikke, at der før kampen i mandags har været præstationer, der indikerede at vi skulle spille sådan, som vi gjorde i Farum. 

- I fodbold kan man altid opleve modgang eller lukke et mål ind, men vi skal selvfølgelig sikre os, at vi ikke på så kort tid bliver rystet som hold. Vi gør alt, hvad vi kan, for at arbejde bedst muligt, og på at få tingene rettet ind og få løst vanskelighederne, samtidig med at få skabt det bedst mulige hold, så vi står skarpest muligt søndag aften, afslutter Jesper Sørensen.