Jesper Sørensen: Skal bygge videre på sejren over FCM

20.10.2024 09:00

Mandag aften er vi tilbage efter landskampspausen, når vi møder AGF i en vigtig duel på udebane i Aarhus. 

Ifølge vores cheftræner bliver det afgørende at komme godt ud efter pausen, og få bygget videre på den seneste sejr hjemme på Brøndby Stadion. 

- Det er selvfølgelig en vigtig opgave. Det er to hold, der ligger tæt op ad hinanden i Superligaen, og det vil være fedt at komme tilbage efter en landskampspause, ovenpå den sejr vi fik senest mod FC Midtjylland, og få en rigtig god start der, fortæller Jesper Sørensen.

Pausen har ifølge Jesper Sørensen både været gavnlig for at få restitueret spillerne og samtidig få arbejdet videre og udviklet på det taktiske.

- Vi har brugt pausen på at justere lidt på nogle ting og få opbygget noget nyt, samtidig med vi har arbejdet lidt med nogle andre ting i forhold til systemer, end vi normalt har gjort. Vi har også brugt det på at give spillerne lidt fri, og så selvfølgelig se fremad mod den kamp, der venter mod AGF.

Kampen mod AGF bliver den ottende af slagsen på bare 13 måneder, og derfor er det også en velkendt modstander, vi står overfor, når der mandag aften er kampstart i Aarhus.

Vores cheftræner peger på at særligt fysikken i opgøret kan blive en af nøglerne til succes. 

- Der er mange ting, der bliver vigtige i sådan en kamp. Det er et godt hold, vi skal op i mod. Vi skal gribe momentum i kampen og sætte os på spillet, og så skal vi selvfølgelig være stærke og matche den fysik, som bliver lagt i de kampe, der bliver spillet i Aarhus, fortæller cheftræneren.

Du kan se hele optakten med Jesper Sørensen på Brøndby TV