Jesper Sørensen: En stærk og moden præstation

06.10.2024 18:03

Søndag aften blev det til en vigtig sejr og tre point på Brøndby Stadion, da vi bød FC Midtjylland op til dans og sejrede med 2-0 på to scoringer af Mileta Rajovic.

Jesper Sørensen var selvsagt en lettet og tilfreds cheftræner ovenpå dagens sejr, der var glad for spillerne præstation på Brøndby Stadion.

- En stærk, moden og voksen præstation af et hold, der var lidt trængt op til den her kamp og havde brug for en revanche efter mandagens kamp oppe i Farum. En virkelig god præstation af holdet, fortæller Jesper Sørensen, der håber, at sejren kan give truppen det rigtige skub ift. at sætte en stime af gode resultater sammen.

- Det var en vigtig og stor kamp for os, for alle kan jo godt se hvor vi ligger i tabellen og hvilket hul, der kunne blive slået mellem os og Midtjylland.

- Vi har ikke haft den nemmeste start på sæsonen, og vi har hele tiden søgt efter at komme ind i en rytme og stime, hvor vi får sat nogle sejre sammen. Her var der en stor kamp på spil, og vi fik leveret og fik en sejr, så jeg håber, at det kan give et boost, men det er dét, vi skal ud at følge op på, fortæller cheftræneren.

Fantastisk Brøndby Stadion
Cheftræneren sendte også ros i retningen af de over 23.000 fans, der havde fundet vej til Brøndby Stadion søndag aften og støttede spillerne i jagten på den vigtige sejr.

- Fantastisk publikum og et stærkt Brøndby Stadion. Vi havde brug for det. Vi havde også brug for at vise Brøndby Stadion, at vi virkelig ville noget i den her kamp, at vi gerne vil revanchere os og komme ud og spille en stor kamp og vise os frem som et stærkt hold.

- Jeg synes, at alt gik hånd i hånd med publikum og spillere nede på banen, og det var fedt. Det var sådan en aften, du ikke kan få andre steder, fortæller cheftræner Jesper Sørensen.

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV