Brøndby IF siger farvel til fodbolddirektør Carsten V. Jensen

08.10.2024 11:55

Brøndby IF har i dag meddelt fondsbørsen, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen stopper i klubben med øjeblikkelig virkning efter gensidig aftale.

Carsten V. Jensen har haft en afgørende rolle i klubbens sportslige udvikling siden sin ansættelse i 2019, og under hans ledelse har Brøndby IF opnået en af sine største milepæle i nyere tid med mesterskabet i sæsonen 2020/21 – klubbens første mesterskab på det tidspunkt i 16 år.

I løbet af de sidste fem år har Carsten V. Jensen været ansvarlig for at implementere klubbens fodboldstrategi og arbejde målrettet mod de sportslige ambitioner.

Alle i Brøndby IF takker Carsten V. Jensen for hans dedikerede indsats, og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen udtaler på vegne af Brøndby IF’s bestyrelse:

- Vi skylder Carsten en kæmpe tak for den udvikling, vi som klub har taget, og for den professionalisme han har bragt med sig samt hans ihærdige indsats for Brøndby IF. Vi har over en længere periode drøftet vejen frem og fundet frem til, at vi og Carsten nu må gå hver vores vej. Vi ønsker Carsten alt det bedste fremadrettet.

Carsten V. Jensen fortæller selv om sin tid i Brøndby IF:

- Det har været et stort privilegie at være fodbolddirektør i Brøndby IF, og jeg er stolt af, hvad vi har opnået sammen. Jeg forlader Brøndby IF med visheden om, at vi som klub er et bedre sted, end da jeg tiltrådte tilbage i 2019, og det vil jeg gerne takke de mange dygtige og hårdtarbejdende kollegaer for. Sammen har vi rykket os, taget ambitiøse skridt og samtidig sikret, at vi i dag har en stærk position.

- Samtidig vil jeg også gerne takke for den dedikation og opbakning, som fansene uge efter uger giver denne klub. Den har jeg tydeligt mærket, og jeg takker for den tillid, jeg har fået. Jeg ønsker Brøndby IF al mulig succes i fremtiden.

Brøndby IF oplyser samtidig, at næstformand Scott McLachlan midlertidigt overtager rollen som fodbolddirektør, indtil en permanent afløser er fundet.

Bestyrelsen har igangsat processen med at finde klubbens nye fodbolddirektør.