Billetsalget til FCM ude og FCN hjemme starter tirsdag

20.10.2024 07:08

Tirsdag starter billetsalget til vores kampe i runde 14. og 15. i 3F Superligaen, hvor vi møder FC Midtjylland på udebane i Herning 3. november kl. 14.00 og ugen efter FC Nordsjælland 10. november kl. 20.00 på Brøndby Stadion.

Billetsalget til hjemmekampen mod FC Nordsjælland starter kl. 13.00, mens salget til udekampen mod FC Midtjylland som vanligt opdelt i faser, hvor første fase af billetsalget starter kl. 10:00. Læs mere herunder.

Som altid foregår billetsalget på billet.brondby.com.

FC Midtjylland – Brøndby IF | MCH Arena | 3. november kl. 14:00
Vi har 1.050 pladser i udebaneafsnittet i Herning. Billetpriserne er 135 kr. for en voksenbillet, og en børnebillet (4-13 år) koster 85 kr.

Adgangen til faserne for billetsalget tirsdag 22. oktober er opdelt således:

  • 10:00-12:00: Profiler med en Fanscore på 400 eller derover. (Gruppestørrelse på ca. 1.100 profiler)
  • 13:00: Billetsalget åbner for alle såfremt der er flere ledige pladser.

Vigtig information om billetkøb til udebanekampe
Du vil som sædvanligt kunne tilknytte én unik profil pr. billet. I perioden med forkøbsret er det kun profiler, der har adgang til forkøbsretten, som kan tilknyttes en billet.

Det er altså stadig muligt at købe for dine venner, så længe de har optjent nok point til at have forkøbsret.

Du kan tjekke din Fanscore ved at logge ind på mit.brondby.com eller i Brøndby IF-appen.

Angående fastsættelse af Fanscore-krav for forkøbsret
Da efterspørgslen efter billetter til vores udebanekampe langt overstiger det antal billetter, vi får stillet til rådighed, vil der være en naturlig begrænsning på, hvem der kan sikre sig billet til kampene. Det betyder også, at det ikke er muligt at tilgodese alle typer fans samtidig.

Fastsættelsen af Fanscore-kravet for forkøbsretten til de enkelte udebanekampe sker ud fra følgende principper:

  1. Billetsalget skal foregå i en optimal kombination af at være retfærdigt, men samtidig simpelt.
  2. Fans med en høj Fanscore skal have en væsentlig fordel ved køb af billetter - særligt i forbindelse med eftertragtede kampe.
  3. Fans med en lavere Fanscore skal have mulighed for at oparbejde en højere Fanscore via fremmøde og må derfor ikke blive systematisk udelukket fra at købe billetter.

Det betyder, at til de mest eftertragtede kampe fastsætter vi en høj pointgrænse, som du skal opnå for at få forkøbsret. Til andre kampe vil grænsen være lavere, så fans med en lavere Fanscore også har mulighed for at optjene flere point. Vi forsøger altså at finde en balance mellem hensynet til de forskellige grupper af fans og dermed sikre en retfærdig fordeling gennem en hel sæson.

Efter snart halvandet år med brug af forkøbsretten til udebanekampe, vil Brøndby IF i den kommende vinterpause invitere repræsentanter fra fanmiljøet til en evaluering af, om udførelsen af forkøbsretten lever op til de beskrevne principper, om principperne skal justeres, eller om der er behov for andre justeringer af brugen af Fanscore til forkøbsret til udebanekampe.

denne side kan du læse om billetsalg til udebanekampe, principperne bag forkøbsretten og se krav og billetfordeling til alle tidligere udekampe, siden Fanscore-systemet blev indført.