Nyt tiltag på udebane

21.03.2024 14:30

Siden september 2022 har man som fan på udebane haft påtrykt sit navn på billet og skulle fremvise gyldigt billed-id inden visitering og adgang til udebaneafsnittet, men dette bortfalder nu. 

Brugen af mobilt ansigtsgenkendelsesteknologi gør, at man allerede fra Mesterskabsspillet vil overgå til i stedet at bruge ansigtsgenkendelse, kontrollører/spottere og Politispottere ved indgangene på udebane.

Det fortæller Brøndby IF’s sikkerhedschef Ronnie Kesby mere om her:

- Vores mobile ansigtsgenkendelsessystem har vi brugt over en lang periode, når vi har været på udebane, og vi har haft rigtig gode resultater med brugen af det. Dette har betydet, at de personer, som enten har nationalkarantæne eller klubkarantæne, er blevet holdt ude af stadion. Det nye tiltag betyder, at vi fremover kun kommer til at foretage registrering af fans, som står på vores egen klubkarantæneliste eller på den aktuelle nationale karantæneliste, som vi på baggrund af den nyeste lovgivning nu må få udleveret af Politiet til brug i vores database på selve kampdagen, lyder det fra Ronnie Kesby.

Det nye tiltag bliver allerede taget i brug til den første kamp i Mesterskabsspillet, når vi spiller Derby i Parken 1. april, fortæller sikkerhedschefen.

- Til det kommende Derby i Parken betyder det helt konkret, at der i stedet for en dedikeret sluse, hvor der bliver kontrolleret billet og navn, så vil der blive opstillet en sluse, som vores fans skal igennem og forevise, at man har billet, og derefter kommer man videre til FC Københavns visitering og billettering. Med denne opstilling, kan vi sikre ansigtsgenkendelsesscanning af alle vores fans, som skal ind på udebaneafsnittet og derigennem sikre, at der ikke kommer nogen ind, som er på en karantæneliste.

Billetter til alle de kommende udebanekampe vil forsat blive sat til salg igennem Brøndby IF, og seneste nyt vil fremgå løbende af hjemmeside og app.