Klaiber: Vi har været godt kørende

28.03.2024 08:50

Mandag skyder vi Mesterskabsspillet i gang med et Derby inde i Parken, hvor der venter et udsolgt udebaneafsnit med 2.500 blågule fans.

Sean Klaiber ser frem til Derbyet, som senest endte 0-0 i november, men hvor højrebacken håber på at hive en sejr med hjem denne gang.

- Jeg glæder mig meget til kampen - det gør jeg altid til et Derby. Det er jo lidt specielt, fordi vi nu går ind i den sidste del af sæsonen, men vi er så klar. Vi arbejder hårdt lige nu, og alle arbejder for hinanden. Der er konkurrence om pladserne, og der er intensitet på til træning. Vi har også været rigtig godt kørende, så nu handler det bare om at få et godt resultat inde i Parken, fortæller Klaiber, som forbereder sig på samme måde, som han plejer, op til kampen.

- Jeg gør faktisk ikke så meget anderledes op til sådan en kamp. Jeg spiser de samme ting, drikker det samme og forbereder mig generelt på samme måde. Jeg er mig selv, og det er en rigtig fin forberedelse for mig at gå ind til sådan en kamp med. Men jeg håber på at løse min opgave godt og give deres spillere svære betingelser. Jeg ville elske at vinde inde i Parken, for nu blev det til et uafgjort resultat sidste gang, så jeg håber, vi får et godt resultat med, slutter forsvarsspilleren.

Kampen kan ses på Viaplay med kampstart kl. 14:00.