Jesper Sørensen: Sejren betyder meget

10.03.2024 22:36

Søndag aften hentede vi en sejr på 2-1 over Viborg FF dybt inde i overtiden efter at have smidt en føring kort forinden. Efter opgøret var det en lettet cheftræner, der kunne gøre status over den sene sejr. 

- Jeg synes det var ærgerligt, at de første 80 minutter ikke var lige som de sidste 10, så havde det været en fantastisk kamp at se på, sagde Jesper Sørensen med et glimt i øjet, inden han fortsatte: 

- Kampen i dag er jo sådan fodbold kan være, og sådan sport er med de store følelser i højsædet. Først så dummer vi os, i en situation hvor vi egentlig har god kontrol over kampen, og indkasserer et åndssvagt mål. Til sidst ender vi så med at kunne trykke på og få fremprovokeret en god chance til Marko (red, Divkovic) og så får vi det her mål til sidst, der bare slipper alt løs. 

Cheftræneren tilskrev den sene sejr yderligere stor betydning på baggrund af sidste weekends kamp mod Vejle, hvor de blågule spillere havde svært ved at finde vej til nettet. 

- Sejren betyder så meget. En ting er at man får scoret og vinder kampen 2-1, men når det sker i de momenter, der afgør kampen til allersidst, hvor man kommer fra en rigtig stor skuffelse og får vendt det hele rundt. Det er jo helt eventyrligt for os allesammen. 

Se hele interviewet med Jesper Sørensen på Brøndby TV.