Ugeprogram: Finale på Brøndby Stadion venter

21.05.2024 08:26

Mandag tog vi fra Silkeborg med tre point i den sidste udebanekamp i sæsonen, hvor vi sejrede med 2-0 på mål af Nicolai Vallys og Filip Bundgaard.

Med de tre point og de øvrige resultater i 31. runde, kan vi med en sejr i sidste spillerunde på Brøndby Stadion mod AGF sikre det danske mesterskab. Med mindre FC Midtjylland henter vores målscoreforspring på +7 mål.

Alle kampe i Mesterskabsspillet bliver spillet på samme tidspunkt i sidste spillerunde, nemlig søndag kl. 17:00. Det gælder også vores sidste finale mod AGF på Brøndby Stadion.

Tirsdag kl. 13:00 bliver de resterende billetter til hjemmekampen mod AGF frigivet til salg, hvor der resterer omkring 1.500 billetter til Nordtribunen. Vi forventer, at de bliver udsolgt meget hurtigt, så du skal sidde klar, hvis du skal se de blågule i aktion for sidste gang i denne sæson. Find billetsalget her.

Indhold på Brøndby TV
Du kan som vanligt finde highlights og reaktioner på Brøndby TV efter sejren mod Silkeborg IF i sidste udebanekamp, hvor vi efter kampen tog en snak med Jesper Sørensen, Rasmus Lauritsen og målscorer Filip Bundgaard.

Gå på opdagelse i vores indhold her.

Kvinderne
Vores blågule kvinder skal også møde AGF i weekenden i Brøndby, hvor deres kamp bliver skudt i gang fire timer før herrernes på Bane 2, søndag kl. 13:00.

Kvinderne møder aarhusianerne i tredjesidste spillerunde, hvor de skal holde snor i FC Nordsjælland på førstepladsen, der aktuelt ligger to point foran. Det er derfor tre vigtige point, der er på spil på Bane 2 forud for herrernes finale på Brøndby Stadion.

Masterclass
Vores U19-, U17- og U15-mandskaber skal alle i aktion i løbet af ugen i deres respektive ligaer, og for alles vedkommende kommer Randers Freja på besøg i Brøndby lørdag.

U19-talenterne skal forsøge at rejse sig ovenpå nederlaget i Herning, hvor hjemmeholdet FC Midtjylland vandt med 3-2 i lørdags. Deres kamp mod Randers Freja fløjtes i gang i Brøndby kl. 12:30

U17 skal forsøge at holde fast i deres top-3-placering, hvor de aktuelt ligger nummer tre. Dog har de spillet to kampe mere end de nærmeste konkurrenter. U17-talenterne skyder deres kamp i gang umildbart efter U19, kl. 15:00.

U15 skal i aktion to gange i denne uge, hvor de tirsdag aften får besøg af Lyngby BK, inden de også lørdag spiller mod Randers Freja. U15 har to kampe i hånden på førstepladsen, hvor de er á point med OB. De kan derfor lave et fint forspring i denne uges kampe, hvor kampen mod Lyngby BK starter tirsdag kl. 18:00, mens de lørdag møder Randers Freja kl. 13:00.

Finale på Brøndby Stadion
Der venter en fantastisk sæsonfinale på Brøndby Stadion, når vi i sidste spillerunde møder AGF. Her kan vi selv afgøre, om det danske mesterskab skal havne på vestegnen i denne sæson.

Tirsdag kl. 13:00 bliver de resterende billetter frigivet i åbent salg, og vi forventer, at de bliver udsolgt meget hurtigt.

Find billetsalget til kampen her.