U17 slog Vejle med 9-1

06.05.2024 09:39

Vores U17-drenge fra Masterclass kom tilbage på sejrssporet i weekenden, da de lørdag vandt med hele 9-1 over Vejle Boldklub, og hvor Jacob Ambæk scorede fem kasser samt to assists.

Derudover tog U15 yderligere tre point, da de vandt med 4-1 over Vejle, og sejren bringer dem nu op på en førsteplads i U15 Ligaen.

Allerede fra første fløjt lagde Viktor Kyndes U17-mandskab et godt pres på gæsterne, og det gav pote efter otte minutter, da Jacob Ambæk scorede det første af i alt fem mål denne eftermiddag.

Efter et kvarter stod der 2-0 på måltavlen, da André Escobar udbyggede føringen, og herfra så de blågule drenge sig ikke tilbage.

Mandskaberne kunne gå til pause ved stillingen 4-1, og her havde Jacob Ambæk i løbet af de første 45 minutter scoret et hattrick.

Fortsatte presset i anden halvleg
Efter pausen trykkede U17-drengene yderligere på, og der skulle blot gå et par minutter, før André Escobar kunne blive dobbelt målscorer med sit andet mål i kampen.

Ustyrlige Jacob Ambæk fortsatte sin målscoring, og efter knap 70 minutters spil kunne han sende sin fjerde scoring i kassen til stillingen 7-1, og så var der lukket og slukket.

Drengene flyttede dog ikke foden fra speederen mod slutningen af opgøret, og i slutminutterne kunne Noah Kirkegaard score til 8-1, mens Ambæk scorede sit femte mål på straffespark efter 87 minutter.

Sejren bringer drengene op på en fjerdeplads i U17 Ligaen. Næste opgave er nu på lørdag, hvor de ude møder FC Midtjylland.

U15 vandt med 4-1 over Vejle
Vores U15-drenge fulgte op på sidste uges sejr over SønderjyskE, da de lørdag vandt med 4-1 over Vejle Boldklub og samtidig bragte sig op på en førsteplads i U15 Ligaen.

Anders Stisens mandskab fik en fornem start på kampen, da de allerede efter blot seks minutter kom foran med 1-0 på mål af Jonas Gretlund.

Blot ti minutter senere kunne Chukwuani udbygge føringen til 2-0, og så var det altså op ad bakke for gæsterne fra Vejle.

Kort efter var det Malthe Mortensens tur til at komme på tavlen, og så stod der altså 3-0 efter blot en halv times spil.

Vejle reducerede til 1-3 kort før pausen, men da mandskaberne tog hul på anden halvleg var kunne Jonas Gretlund score sit andet mål i kampen til 4-1, som også endte som kampens resultat.

Brøndby IF - Vejle Boldklub IF 4-1
1-0 Jonas Grelund
2-0 Ekene Chukwuani
3-0 Malthe Mortensen