U17 sejrede i målrig affære mod FC Midtjylland

22.05.2024 09:05

Vores U17-mandskab var i weekenden i Ikast, hvor de skulle op imod FC Midtjylland.

Hjemmeholdet kom bedst fra start i opgøret, hvor de allerede i det første minut af opgøret fik sendt et føringsmål ind. Den føring blev dog udlignet inden for de første ti minutter af opgøret, hvor Jacob Ambæk kom på tavlen. Inden pause kom vi også foran 2-1 på mål af Mathias Andersen, men FC Midtjylland fik også udlignet inden, vi kunne gå fra banen i første halvleg. 2-2 ved pause.

I anden halvleg tog vores U17-talenter dog helt over i opgøret, hvor Viggo Poulsen sendte os i front ti minutter inde i halvlegen, mens Alfred Klamer udbyggede til 4-2 efter 65. minutter. Med under ti minutter igen kom Viggo Poulsen igen på tavlen, mens Sander Larsen ligeledes fik prikket den ind med fem minutter tilbage af opgøret til 2-6. Midtjyderne fik dog pyntet en anelse på stillingen i overtiden, så slutresultatet i kampen blev 3-6 til os.

FC Midtjylland - Brøndby IF 3-6