Storskærm og kæmpe fanzone til AGF-kamp - se hele programmet

23.05.2024 11:30

Søndag skal vi for sidste gang i denne sæson samles på Brøndby Stadion, når vi byder AGF velkommen til en udsolgt finale, hvor vi forud for opgøret står med skæbnen i egne hænder.

I timerne op til braget er lagt op til en festlig optakt rundt om hele stadion, og hvor vi har dækket op på parkeringspladsen P1 bag den nordlige tribune i Store Fanzone med øltelte, storskæm og scene.

Har du derfor ikke billet til opgøret, kan du komme og mærke stemningen helt tæt på i selskab med tusindvis af blågule medfans og se kampen på storskærm i Store Fanzone, som er sponsoreret i samarbejde med Boozt og Danske Spil. 

Se et oversigtsbillede over Store Fanzone nederst i artiklen.

Vi anbefaler, at man kommer på cykel til stadion, men grundet de store menneskemængder, vil det ikke være muligt at have cyklen med ind på stadionområdet. Læs mere om dette nederst i artiklen. 

Alle fanzoneområder, Store Fanzone, Fanzonen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge, åbner kl. 12:00 på søndag.

Se hele programmet for dagen her:

Kl. 12.00 – Ebbe Skovdahl Fan Lounge – Rainey & the Gravey Train
Power duoen Rainey & the Gravy Train tager udgangspunkt i traditionelle og nyere irske klassikere. Med forsanger Eamonn Rainey i front og Sune Grip på ekvilibristisk instrumentbehandling, formidles et repertoire, der sætter et stort bredt irsk smil på alles læber.

Kl. 13.00 – Bane 2 – Brøndby Women vs. AGF
I samarbejde med Arbejdernes Landsbank er der sørget for gratis adgang for tilskuere på Bane 2, hvor der er tre vigtige point på spil i vores blågule kvinders opgør mod AGF forud for herrernes finale på Brøndby Stadion.

Her skal de holde snor i FC Nordsjælland på førstepladsen, der aktuelt ligger to point foran, og som vi tørner sammen med i sidste spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen.

Kvinderne har brug for alt den støtte, de kan få, så sving forbi Bane 2 inden braget på Brøndby Stadion.

Kl. 13.00 – Store Fanzone – Benny Jamz
Benny Jamz’ betydning for den danske musikscene er uhåndgribelig stor. Benny Jamz udgav i 2022 sin største udgivelse nogensinde i form af albummet “Jamo”.

Et album, der er lavet 100% efter Jamz’ egne regler, hvilket giver værket en hel unik lytteroplevelse. Albummet solgte guld på få måneder, hvilket kun vidner om Jamz’ stigende relevans.

Kl. 14.00 – Fanzonen – Tue West
Med en energisk og enestående rock-trio spiller Tue West i Fanzonen.

Det velkendte, varierede og lyriske bagkatalog tilsat en blanding af syre-rock, folk-vibe, guitar som fra en svunden tid, trommer/bas af en anden verden og den karakteristiske vokal.

Kl. 14.00 – Ebbe Skovdahl Fan Lounge – Hoffe & Jacobsen
I Ebbe Skovdahl Fan Lounge kommer duoen Hoffe & Jacobsen og trykker den max af med svedige hits og skønne melodier. Der spilles alt fra gode danske slagere, til fyldige hits over i skråle-med sange, når Hoffe&Jacobsen bryder lydmuren og koger kedlerne op til et brag.

Kl. 14.30 – Store Fanzone – SIVAS
Sivas har med sin karakteristiske stil og dybfølte tekster gjort et uudsletteligt indtryk på den danske musikscene og fortsætter med at fascinere og engagere fans med sin dynamiske og tankevækkende musik.

Med æresprisen 2022 ved Danish Music Awards blev Sivas for alvor skrevet ind i Dansk musikhistorie. Kendt for hits som “D.A.U.D.A”, ”Oui” og ”Sidste Timer” har Sivas cementeret sin position som en af de mest indflydelsesrige stemmer i moderne dansk hip-hop.

Kl. 17.00 – Store Fanzone – BIF vs. AGF på storskærm
I Store Fanzone kan du se Kampen om Mesterskabet på storskærm sammen i selskab med tusindvis af blågule medfans.

For at sikre, at I får den bedste oplevelse, har vi sørget for et væld af lækre madmuligheder i vores Store Fanzone og rundt omkring på stadion.

I Store Fanzone kan du finde:

  • Pølsebrødet: Her kan du nyde klassiske hotdogs og pølser med brød, perfekt til en hurtig snack mellem kampens højdepunkter.
  • Kebabvognen: Lækre og saftige durumruller, som er en favorit blandt mange.
  • Grisen: Velsmagende flæskestegssandwich med sprødt svær, der altid er et hit.
  • Curly Burger: Tilbage med deres populære smashburger, som får tænderne til at løbe i vand.
  • Crisp Drengene: Fristende kyllingeburgere og sprøde chicken nuggets, som hele familien vil elske.

Ved Familie Loungen byder vi på:

  • Smokestack: Saftige pulled pork burgere, som er perfekt for de, der elsker en god barbecue smag.
  • Kebab på Farten: Traditionelle durumruller med friske ingredienser, der kan tilfredsstille enhver sult.
  • Lune Spanskrør: Friske churros, som er den perfekte søde afslutning på måltidet.
  • Kaffe på Farten: De bedste kaffespecialiteter, der holder dig frisk og klar til hele kampen.

Ved Ebbe Skovdahl Fan Lounge tilbyder vi:

  • Lubnan: Autentisk libanesisk mad tilberedt efter opskrifter fra Nanons mormor. Smag de unikke retter, der bringer det bedste fra Libanon til Brøndby Stadion.

I Fanzonen kan du finde:

  • Bun to Run Burger: Fantastiske burgere lavet med kærlighed og de bedste ingredienser.
  • Grisen: Den legendariske flæskestegssandwich er tilbage, og den er bedre end nogensinde.
  • Kebab på Farten: Kebabretter for enhver smag, lavet med de friskeste råvarer.
  • La Chica Mala: Lækre empanadas, der bringer et strejf af Latinamerika til din kampoplevelse.
  • Kaffevognen: Når du gerne vil have en god kop kaffe til en fodboldkamp.
  • Det Søde Køkken med Julius Bod: Slush ice og kager i Stavnskær, der vil tilfredsstille enhver sød tand. 

På Stavnskær tribunen:

  • Julius bod: Præsenterer slush ice og lækre kager i Stavnskær, perfekte til at tilfredsstille enhver med en forkærlighed for søde sager.
  • La Trinacria: Latrinacria, beliggende i Stavnskær. LaTrinacria er kendt for at servere lækre panini. De tilbyder en særlig panini med italiensk skinke, som er pakket ind i friskt, velsmagende brød, rigeligt smurt med skøn pesto. Kendetegnet ved Latrinacria er ikke kun deres kvalitetsingredienser, men også den fremragende service, der får enhver kunde til at føle sig velkommen. Hvis du er på udkig efter en autentisk smag af Italien – og specielt Sicilien, er Latrinacria stedet at besøge

Praktisk information om cykler
Da vi forventer rigtig mange blågule gæster rundt om stadion hele dagen, har vi gjort området omkring Brøndby Stadion til en cykelfri-zone.

Vi opfordrer stadig til at tage cyklen til stadion, men at man parkerer sin cykel ved Brøndby Hallen eller ved Røde Hal syd for stadion.

Grundet opsætningen af toiletvogne ved Store Fanzone og de store menneskestrømme vil det ikke være muligt at parkere sin cykel ved stien på Gammel Kirkevej, som er den vej, hvor Hytten ligger.

Se oversigt over Store Fanzone her:

Kom og nyd en fantastisk kampdag fyldt med spænding, lækker mad og godt selskab. Tag dine venner og familie med, og gør dagen uforglemmelig med vores brede udvalg af mad og drikke.

Vi glæder os til at se jer på Brøndby Stadion!