Programmet i Fanzonen og Ebbe Skovdahl inden FCN

14.05.2024 10:18

Onsdag venter der allerede en ny kamp i Mesterskabsspillet, når vi får besøg af FC Nordsjælland på Brøndby Stadion, hvor der er vigtige point på spil til topstriden.

Vejrudsigten lover en flot, blå himmel over Brøndby Stadion og tocifrede varmegrader trods det sene kamptidspunkt, så der er god grund til at komme tidligt inden kampstart.

Der er fortsat ledige pladser til den vigtige kamp - find billetter her.

Rundt om hele stadion har vi sørget for lækre rytmer til øregangene og kulinariske oplevelser til smagsløgene, så din fyraften kan bruges i godt selskab i timerne op til kampstart.

I denne artikel kan du få et overblik over, hvad der sker i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge i timerne op til kampstart.

Fanzonen – Åben fra kl. 17:00

Velkommen til Brøndby IF mod FC Nordsjælland i aftensol på Brøndby Stadion. Den får fuld gas og hele vejen rundt om Brøndby Stadion være fuld af liv, med live musik, koldt øl fra Carlsberg og et udvalg af streetfood, der vil pirre enhvers smagsløg. Så kom og nyd din aftensmad og selskabet med din medfans i god tid. 

Livemusik med Fede Finn & Funny Boyz
”Kærligheden brænder” – sådan synger Fede Finn & Funny Boyz og særligt for Fede Finn er kærligheden ekstra stor som inkarneret fan af Brøndby IF. Fede Finn så i sin tid Brøndby IF i Helsingør, da holdet spillede i serie 1 - dengang med navnebroderen Finn Laudrup på holdet.

Bandet blev skabt samme år som Brøndby IF, nemlig i 1964 og her i forbindelse af deres 60 års jubilæum, kommer de nu forbi Fede Finns ”hjemmebane” og spiller deres største hits i Fanzonen kl. 18:00.

Sportslig optakt med Frederik Alves
Som optakt til aftenens kamp mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion vil vores midtstopper Frederik Alves gæste scenen til en sportslig optakt kl. 18:55.

Spis aftensmad i Fanzonen og drikkelse med sæsonkortholderrabat 
Stadionområdet byder på en mangfoldighed af kulinariske fristelser spredt ud over forskellige zoner, så du nemt kan finde noget, der vækker din smagsløg. Her er et overblik over, hvad der venter dig:

Bun To Run Burgers vil lokke med deres uimodståelige burgere. Giv dig i kast med deres stilrene og velsmagende burger. 'Kebab på farten' frister med deres charmerende kebabsandwich. Et af dagens højdepunkter, Grisen, serverer en legendarisk flæskestegssandwich, berømt for sin smagsdybde. Sidst, men ikke mindst, vil der også være mulighed for at få serveret de lækreste tacos/empanadas i Fanzonen denne onsdag fra La Chica Mala. 

 På Stavnskær Tribunen kan gæsterne finde 'De 3 skaldede mænd', som tilbyder kebabsandwich og Julius’ Bod som står klar med lækkerier til den søde tand. 

Se menuerne for de gæstende foodtrucksene på vores samarbejdspartner Street Food Gurus' hjemmeside

Som altid er der selvfølgelig rabat i baren den første time til alle sæsonkortholdere på øl og sodavand. 

Kom og få sikret din mobiltelefon eller Smartwatch med 'Zagg screeensmart skærmbeskyttelse'
Vores gode partnere fra Elgiganten er også at finde i Fanzonen på onsdag. Her vil det nemlig være muligt via dem at få 'Zagg screeensmart skærmbeskyttelse' påsat din mobiltelefon og smartwatch. ”Zagg screeensmart skærmbeskyttelse” er op til 4 x stærkere end panzerglas. Særpris for alle Brøndby fans denne dag er kun kr. 149,00 (Normalpris er kr. 499,00).

Elgiganten står klar i bodengaden i Fanzonen

Program:

Kl. 17:00
Fanzonen åbner.

Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer (frem til kl. 18:00): Carlsberg Pilsner: 40,- Carlsberg 1883 og Blanc 1664: 45,- Sodavand: 25,-

God mad til dine drikkevarer? Se de mange lækre menuer hos foodtrucksene i Fanzonen her.

Kl. 18:00
Livemusik på scenen med Fede Finn & Funny Boyz

Kl. 18:55
Kahoot-quiz på skærmene. Test din viden og få chancen for at vinde fede præmier fra Brøndby Shoppen.

Sportslig optakt med Frederik Alves

Kl. 20:00
Kampstart: Brøndby IF – FC Nordsjælland

Kl. 20:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben. 

Kl. 21:50 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben frem til 23.00.

Kl. 23.00
Fanzonen lukker.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge – Åben fra kl. 17:00

Ebbe Skovdahl Fan Lounge er klar til at tage imod en masse kampklare fans tre timer før kampstart, og her vil der være live musik, god mad og kolde drikkevarer. Carlsberg-baren åbner med rabat til sæsonkortholderne den første time, mens der serveres grillpølser fra grillen. 

Scenen foran loungen får besøg af far og søn i absolut topform. Duoen ”Hofmann & den ægte søn” indtager nemlig scenen i foran Ebbe Skovdahl Fan Lounge fra kl. 17:00 til kl. 19:30 og vil sørge for at tænde godt op under fodboldfesten. 

Lubnan tilbyder autentiske libanesiske delikatesser baseret på gamle familieopskrifter. Nyd deres mad og lyt til livemusikken i baggrunden.

Program:

Kl. 17:00
Ebbe Skovdahl Fan Lounge har åbent med livemusik fra ”Hofmann & den ægte søn” 

Rabat i baren til sæsonkortholdere (indtil kl. 18:00).

Kl. 19:00 
Indgang til stadion igennem Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbner.

Kl. 20:00
Kampstart: Brøndby IF – FC Nordsjælland