Opstarten for spillerne til den nye sæson

31.05.2024 12:59

Forberedelserne til den nye sæson er allerede godt på plads, og for spillernes vedkommende begynder den nye sæson 20. juni, hvor truppen møder ind fra ferie.

Her venter der masser af hård træning, træningskampe, en træningslejr i Østrig og Conference League-kvalifikation.

Første træningskamp
Spillerne vender tilbage til Vestegnen torsdag 20. juni, hvor de sædvanlige VO2 Max-tests og løb i Brøndby Skoven venter.

Første træningskamp er allerede på plads, og her møder vi Vejle Boldklub halvanden uge inde i opstarten på hjemmebane lørdag 29. juni.

Praktisk information og kamptidspunkt vil komme, når vi nærmer os. 

Træningslejr i Østrig
En uges tid senere, nærmere bestemt søndag 7. juli, rejser truppen på træningslejr til Østrig, hvor der venter syv dage med træning, socialt samvær og tre træningskampe.

Her får vi modstand i form af AC Sparta Prag, Royal Antwerp FC og Dynamo Kyiv.

Vores spilletidspunkter for kampene i Østrig er ikke fastlagt endnu, men vi melder nærmere ud omkring spilletidspunkter, så snart dette er på plads.

Når træningslejren slutter, venter der spillerne nogle dage med træning på træningsbanerne i Brøndby, hvor de sidste detaljer skal på plads, inden den nye sæson af 3F Superligaen skydes i gang med første kamp i weekenden 19.-21. juli.

Vi afventer fortsat kampprogrammet, som forventes at blive offentliggjort om en til to uger.

Conference League-kvalifikation
Med sølvmedaljerne følger europæisk fodbold, og her træder vi ind i 2. kvalifikationsrunde til Conference League med første kamp torsdag 25. juli, mens returopgøret spilles torsdag 1. august.

Lodtrækningen til 2. kvalifikationsrunde finder sted onsdag 19. juni, hvor vi vil være seedet.