Når drømme bliver til virkelighed

17.05.2024 10:00

Børnehjælpsdagen opfylder drømme for anbragte børn og udsatte unge gennem initiativet Drømmebanken - det kan være store og personlige drømme, som normalt ikke ville kunne gå i opfyldelse.

14-årige Zenia skrev for et par måneder til Børnehjælpsdagens Drømmebank, hvor hendes store drøm var at komme på Brøndby Stadion og se Brøndby IF spille.

Dette ønske blev sendt videre til Brøndby IF, og her modtog Zenia til hendes konfirmation for nyligt en videohilsen fra Nicolai Vallys, som inviterede Zenia og hendes familie til en VIP-oplevelse på Brøndbv Stadion i forbindelse med hjemmekampen mod FC Nordsjælland.

For Zenia var det en stor dag, da hun, udover at se kampen, også fik overrakt en signeret spillertrøje af Frederik Alves.

- Jeg er meget glad for at Brøndby IF og Drømmebanken kunne opfylde min drøm, og det var en rigtig stor oplevelse at se min første kamp live på stadion, fortæller Zenia om besøget på Brøndby Stadion.

Sylvia Blazekowski, projektchef hos Børnehjælpsdagens, fortæller:

- Børnehjælpsdagen/Drømmebanken har stort fokus på, at drømmene skal understøtte en mere langsigtet udvikling for det enkelte barn. Det blev uden tvivl en fantastisk oplevelse for Zenia at komme på Brøndby Stadion, og vi håber, at den kan give hende endnu mere mod på fodbold. 

- Vi opfylder frem for alt drømmen for at støtte Zenia i hendes passion for fodbold – herunder at hun kan udvikle og dygtiggøre sig inden for denne sportsgren. Derfor har vi også ydet økonomisk støtte til en sæsons fodboldtræning (Rudbjerg Allrounds) 2024/25 som supplement til oplevelsen hos Brøndby IF, fortæller projektchefen og tilføjer:

- Vi er meget taknemmelige for at Brøndby IF ville være med til at gøre Zenias drøm til virkelighed.