Jesper Sørensen: Vi er enormt skuffede

12.05.2024 17:42

Søndag eftermiddag endte det med et tungt nederlag på 1-3 til FC København i sæsonens sidste Derby hjemme på Brøndby Stadion. Efter opgøret var det en meget ærgerlig cheftræner, der kunne gøre status over nederlaget.

- Vi skal acceptere og tolerere, at vi er enormt skuffede oven på det her - for det er vi. Til gengæld skal vi også sørge for at lægge det bag os forholdsvist hurtigt. Når vi har gjort det, skal vi sørge for at få lettet vores ben og hoveder, sådan at vi er klar til kampen på onsdag mod FC Nordsjælland, sagde Jesper Sørensen.

Undervejs i opgøret måtte både Sean Klaiber og Jordi Vanlerberghe udgå med skader, mens Kevin Tshiembe blev udvist. Det betyder, at der formentlig skal roteres lidt i startopstillingen til midtugens opgør, men det skal holdet også kunne håndtere, mener cheftræneren. 

- Klaiber så ud som om, at han slog sit knæ ind imod et andet knæ. Jeg ved endnu ikke, hvor alvorligt det er. Jordi som ud som om, at han havde fået en mindre hjernerystelse, og det må vi se, hvordan han reagerer på, fortæller Jesper Sørensen, inden han afslutter:

- Det er klart, at det er aldrig positiv at rende ind i både skader og karantæner, men vi har heldigvis dygtige spillere i kulissen, og de skal nok være klar til at gøre os stærke på onsdag, sagde Jesper Sørensen. 

Se hele interviewet med vores cheftræner på Brøndby TV.