Jesper Sørensen: En svær kamp som altid

17.05.2024 11:00

2. pinsedag bliver for vores vedkommende tilbragt i Søhøjlandet, hvor vi mandag kl. 16:00 møder Silkeborg IF på JYSK Park i næstsidste spillerunde.

Cheftræner Jesper Sørensen forventer en svær opgave i Silkeborg, som skal løses med energi og kloge beslutninger.

- Det bliver en svær kamp som altid, når vi spiller derovre. Det har det for vane at blive, men vi har også tidligere trukket os fra Silkeborg med en sejr, og det er dét, vi skal. Vi skal ud at levere en god præstation med et stort hjerte og selvfølgelig også med kolde hoveder. Vi skal spille kampen klogt, men også lægge den energi i det, der skal til, fortæller Jesper Sørensen.

- Der skal være et miks af krigermentalitet sammenholdt med det spil, vi også får leveret i store dele af kampen mod FC Nordsjælland. Det er dét, der skal give os et resultat og en sejr derovre, fortæller cheftræneren, hvis gameplan er stadig at være i spil til mesterskabet på hjemmebane i sidste runde mod AGF.

- Oplægget er, at vi skal ud og se, om vi kan vinde fodboldkampen og give os selv den finale, det er at spille den sidste hjemmekamp med den gulerod foran os, at vi kan blive danske mestre.

Selvom Silkeborg IF ikke er i spil til medaljer i Mesterskabsspillet, forventer Jesper Sørensen stadig, at hjemmeholdet vil gøre alt for at levere en stærk præstation for hjemmepublikummet.

- De spiller deres sidste hjemmekamp i sæsonen og bliver formentlig fejret for en flot pokaltriumf. Der vil sikkert være rigtig god motivation for at vise sig godt frem mod et Brøndby-hold, som jo altid kommer og levere en kamp, hvor der er meget atmosfære og mange fans.

- Vi bringer selv festen til stadion, så det kommer til at blive en kamp, hvor Silkeborg-spillerne vil sælge sig dyrt, det er jeg helt sikker på, men vi er klar til hvad end må møde os, fortæller cheftræneren.

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV