En trøje for fællesskabet

12.05.2024 13:55

I Brøndby IF er fællesskabet ikke blot en sætning - det er en grundlæggende værdi.

Sammenholdet, solidariteten og det dybe bånd mellem spillere og fans er hjertet af vores klub. Som en af vores spillere, Sean Klaiber, så rammende udtrykte det tidligere på sæsonen; "Vi er en familie”. 

Denne følelse af enhed og fællesskab har inspireret os til at tage en ekstraordinær handling forud for det kommende Derby.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller her om den særlige Derby-trøje:

- I Brøndby IF har der altid været et særligt bånd mellem kluben og vores fans. Vi er mere end blot en samling af individuelle fans, medarbejdere og spillere; vi udgør en familie, som Sean Klaiber så ganske rigtigt italesætte tidligere på sæsonen. Så når spillerne i disse minutter træder ind på banen, vil de ikke blot repræsentere Brøndby IF som klub, men også vores fællesskab i et tæt samarbejde med vores hovedpartner Danske Spil, der ligesom os har ønsket at hylde fællesskabet. På brystet af dagens særlige Derby trøje står ordene 'For Fællesskabet'. Disse ord er ikke blot trykt, de er en erklæring om vores engagement i at stå side om side for noget større end os selv.

- I vores brede fællesskab har vi også ønsket at fejre den mangfoldighed, der definerer vores klub og hold. Derfor har vi valgt at trykke ordene ”For Fællesskabet” på hver enkelt spillers modersmål på deres spillertrøje. Denne gestus symboliserer vores stolthed over vores forskelligheder og vores fælles mål om at opbygge et inkluderende og stærkt fællesskab her i Brøndby IF.

Hos Danske Licens Spil, som bl.a. står bag Oddset, fortæller adm. direktør Karsten Fogh Holanng:

- Med dagens kamptrøje hylder vi det fællesskab, som ligger i både Danske Spils og Brøndby IF's DNA. Oddset ønsker at samle danskerne omkring glæden ved sporten, og det er, når fællesskabet kan mærkes, at fodbold bliver magisk; helt fra brølet på tribunerne til sammenholdet på banen og de mange frivillige kræfter, som er en del af kulturen her i Brøndby. Vi er glade for, at vores sponsorat og den tomme trøje giver mulighed for, at vi sammen med klubben kan hylde de fantastiske fans og det tætte sammenhold, der er omkring en stolt, traditionsrig klub som Brøndby IF.

Som en markering af, at pengespil skal markedsføres med omtanke, har Danske Spil valgt ikke at have Oddsets logo på spillertrøjen, selvom selskabet er hovedpartner i Brøndby IF.