VG Fodbold er ny samarbejdsklub i Brøndby IF

27.06.2024 08:54

Brøndby Masterclass Samarbejdet kan i dag byde velkommen til VG Fodbold (Viby/Gadstrup), efter de to klubber er blevet enige om en samarbejdsaftale. Dermed bliver VG Fodbold den nyeste klub i Brøndby Masterclass Samarbejdet.

At VG Fodbold i dag er blevet indlemmet i Brøndby Masterclass Samarbejdet, er noget der skaber glæde hos sportslig ansvarlig for samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet, Christian Sørensen.

- Vi er glade for, at vi har kunne blive enig om en samarbejdsaftale med VG Fodbold. De har kunne se en idé i, hvad vores arbejde går ud på, og at de tror på, at vi er den rigtige samarbejdspartner til at hjælpe med den fortsatte udvikling af deres børneafdeling, fortæller Christian Sørensen.

Noget af det, som har været med til at VG Fodbold har set Brøndby IF som den rette samarbejdspartner, er blandt andet de mange tilbud og variationen i disse, som Brøndby Masterclass Samarbejdet tilbyder til deres samarbejdsklubber.

- Vi har valgt Brøndby IF som samarbejdspartner, fordi vi får en stor og varieret pakke, som såvel klubben, trænere og spillere kommer til at nyde godt af, både på kort men særligt på den lange bane, fortæller Søren Tofte, Formand i VG Fodbold.

Brøndby Masterclass Samarbejdet går ind til aftalen med en målsætning om at bidrage til, at VG Fodbold kan løfte deres børneafdeling yderligere, både på drenge og pige siden. Det er også noget, der tiltaler Søren Tofte.

- Vi får en professionel sparring til at udvikle vores klub, løfte vores træneres kompetencer samt en overflod af aktiviteter som gør det både sjovere og forhåbentlig mere interessant at blive eller forblive børnefodboldspiller i VG Fodbold, fortæller Søren Tofte.

Christian Sørensen ser frem til at kunne begynde arbejdet med Søren Tofte og alle VG Fodbolds børnetrænere og spillere.

- Jeg er glad for at sidde her med en ny samarbejdsklub, som har valgt os til. Det bekræfter mig i at vores arbejde er berettiget og vores måde at gøre tingene på er det rigtige for vores samarbejdsklubber.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, og det ved jeg at resten af teamet også gør. Det bliver en spændende rejse og vi glæder os til at kunne give vores tilbud til VG Fodbold og være deres sparringspartner i udviklingen af børneafdelingen, fortæller Christian Sørensen.