Skal din forening have en bod på Brøndby Stadion?

12.06.2024 09:44

Det er strømmet ind med tilskuere på Brøndby Stadion i den netop overståede 3F Superliga-sæson, hvor vi havde over 22.000 tilskuere i gennemsnit.

Vi oplever derfor et stort tryk på boderne på stadion. Som de fleste nok ved, bliver boderne på Brøndby Stadion bemandet af en række lokale foreninger, der sammen giver de mange fans en god oplevelse, samtidig med de styrker sammenholdet, har det sjovt og tjener penge til foreningernes klubkasse.

I dag er vi glade for, at Amatørafdelingen, Vallensbæk Svømmeklub, Greve Gymnastik, Brøndby Håndbold, Brøndby Volleyball, Taastrup Fodbold og 'Ve:sui = Vestegnen støtter unges idræt' alle er en del af holdet.

Med de mange tilskuere på stadion og gang i boderne, så søger vi derfor lige nu et par nye foreninger, der ønsker at blive en del af fællesskabet på Brøndby Stadion.

Skal din forening have en bod?
Hvis din forening gerne vil være en del af det store fællesskab, samtidig med I sikrer nogle penge til klubkassen ved at bemande en bod, så tøv ikke med at sende en mail til F&B Manager Jesper Petersen på [email protected].