Nederlag i første testkamp

29.06.2024 12:31

Lørdag eftermiddag spillede vi den første testkamp i preseason frem mod den kommende sæson, da vi hjemme på Bane 1 i Brøndby tabte 2-0 til Vejle Boldklub i en chancefattig affære.

Opgøret startede meget jævnbyrdigt mellem to hold, der gik aggressivt til værks for at vise sig frem.

Ude på bænken sad vores nye assistenttræner Henrik Hansen, der sammen med resten af trænerteamet havde valgt følgende startopstilling til opgøret.

16 Mikkelsen;
31 Klaiber, 3 Heggheim, 5 Lauritsen, 18 Tshiembe, 14 Mensah;
10 Wass, 23 Cappis;
41 Schwartau;
11 Bundgaard, 37 Bischoff.

Fra bænken kunne trænerteamet se to hold, der begge gerne ville spille offensivt, på trods af det blev det ikke til kampens helt store målchancer i den første del af opgøret.

Vi skulle helt hen til det 24. minut før gæsterne kunne sende bolden i nettet og bringe sig på 1-0. Blot få minutter senere lå bolden igen i nettet bag Thomas Mikkelsen, da vejlenserne på ny kom på scoringstavlen og kunne gøre det til 2-0.

Mod slutningen af halvlegen kom vi bedre med og havde også chancerne til at komme på tavlen ved både Oscar Schwartau, Sean Klaiber og Filip Bundgaard, der misbrugte en stor chance kort før pausen.

Pausen blev brugt til at ændre på hele 10 pladser. Kun Thomas Mikkelsen forblev på målet. Det betød, at anden halvleg startede med følgende opstilling.

2 Sebulonsen, 30 Vanlerberghe, 34 Vraa, 4 Rasmussen, 24 Divkovic;
22 Radosevic, 35 Nartey;
7 Vallys;
9 Omoijuanfo 99 Yeboah.

På trods af en bedre kontrol efter pausen, så blev det ikke til de helt store målchancer i nogen af de to ender.

Ohi Omoijuanfo fik en god mulighed, da han blev spillet fri af Sebastian Sebulonsen omkring en times spil, men vores norske angriber sendte bolden forbi mål.

Yeboah havde også en fin mulighed, men også han måtte se sit forsøg gå forbi mål. Angriberen blev kort før tid erstattet af Bertram Kvist, der fik de sidste 10 minutter på banen.

Anden halvleg bar meget præg af et stort slag på midten af banen, og derfor var det også der, at det meste af spillet foregik de sidste 45 minutter.

Kampen sluttede med et frispark fra Nicolai Vallys, der blev sendt et stykke over Vejle-målet, og dermed endte det uden blågule scoringer og et nederlag i opstartens første testkamp.