Henrik Hansen tiltræder som ny assistenttræner

04.06.2024 14:30

Henrik Hansen er ny assistenttræner i Superliga-truppen, og her har den 44-årige assistenttræner sin første arbejdsdag om knap tre uger, når den øvrige trænerstab og truppen møder ind efter sommerferien. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om vores nye assistenttræner:

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi har tilknyttet Henrik Hansen som assistenttræner. Henrik er en erfaren og dygtig træner, der bringer stor erfaring med sig fra sin karriere som fodboldspiller samt fra hans tidligere roller i trænerfaget. Han har et indgående kendskab til spillet, og kombineret med hans evne til at arbejde struktureret og meget målrettet, så ser vi frem til at drage nytte af Henriks kompetencer, og vi er derfor overbeviste om, at han vil spille en vigtig rolle i trænerteamet og bidrage til holdets fortsatte udvikling og succes i de kommende sæsoner.

Selv fortæller Henrik Hansen om at træde ind i trænerteamet for Superliga-truppen:

- Jeg er utrolig stolt over at blive en del af Brøndby IF, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med den dygtige trænerstab og holdet, hvor jeg med mine kompetencer og erfaringer skal ind og bidrage til at hjælpe os med at nå vores mål. Jeg er i den grad topmotiveret og klar til at støtte holdet og yde mit allerbedste for det enorme fællesskab, som er i og omkring klubben, i vores fælles stræben efter succes.

Henrik Hansen har i sin karriere spillet over 300 kampe i Superligaen og har i sin trænerkarriere været tilknyttet SønderjyskE og OB.