Brøndby IF og Ølstykke FC forlænger samarbejdet

26.06.2024 10:00

Ølstykke FC har siden 2020 været en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet, og nu er der sat underskrift på en forlængelse af den aftale, som begge klubber igennem årene har draget stor nytte af. I både Brøndby IF og Ølstykke FC er man særdeles tilfredse med forlængelsen.

Christian Sørensen, som er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet fortæller om forlængelsen

- Det er meget glædeligt, når en klub som Ølstykke FC vælger at forlænge deres aftale med os. Ølstykke FC har i gennem vores samarbejdsperiode udviklet sig som klub, og det at have en samarbejdspartner, som virkelig selv ønsker at udvikle sig og dermed tager imod vores vejledning, sparring og udviklingstilbud, er noget som vi værdsætter meget i Brøndby Masterclass Samarbejdet, fortæller Christian Sørensen.

At Brøndby Masterclass Samarbejdets tilbud har gavnet i Ølstykke FC, anerkender Christian Bendtsen, som er drenge-formand i klubben: 

- Siden første dag har Ølstykke FC og Brøndby IF haft et fantastisk tæt samarbejde. I samme periode er Ølstykke fodboldklub vækstet fra 600 til 1100 medlemmer. Denne vækst skyldes blandt andet nogle af de ideer, der er blevet iværksat i klubben som følge af samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi kan altid ringe eller skrive til klubudvikleren i Brøndby Masterclass Samarbejdet, og den hjælp og sparring, vi møder, og deres iver er fantastisk og noget, som også smitter af på os, fortæller Christian Bendtsen.

Et af de steder, hvor Brøndby Masterclass Samarbejdet har brugt en del ressourcer, er på udarbejdelsen af en længere rapport på baggrund af konceptet Brøndby Masterclass Klubrådgiver. Netop dette forløb er noget Brian Bække, som er sportslig ansvarlig i Ølstykke FC, sætter stor pris på.

- Via Brøndby Masterclass Klubrådgiver har vi fået en professionel, udførlig og meget konkret rapport om, hvordan vi som klub kan udvikle os endnu mere for at skabe endnu bedre børnefodbold. Klubudvikler Tobias Ibsen har leveret et helt sublimt arbejde. Først på træningsbanerne til supervisionerne med vores U6-U12 årgange, dernæst som afsender til rapporten, hvor han virkelig har gjort alt for at give os ideer og værktøjer til at implementere og drifte de foreslåede forandringer, udtaler Brian Bække og tilføjer.

- Vi er nu i fuld gang med at implementere de første forbedringer og her er Tobias Ibsen en stor støtte og inspiration for mig og hele klubben.

Christian Sørensen er glad for hvordan forløbet er blevet taget imod i Ølstykke FC:

- Det er lige præcis det her hele samarbejdet handler om. Vi skal i fællesskab udvikle vores samarbejdsklubber og være fælles om bedre børnefodbold, så når vores arbejde med et sådan et forløb og tilhørende rapport bliver taget så godt imod som i Ølstykke FC, så glæder det mig meget og gør, at jeg kun kan se med positive øjne på vores fortsatte samarbejde.

Også Christian Bendtsen stemmer i, når det kommer til positiviteten omkring den nye aftale:

- Samarbejdet er givende for Ølstykke FC hvor vi via gensidig sparring, konkrete tiltag og fælles indsatser kan arbejde på at udvikle Ølstykke FC. En proces, der allerede er sat i gang. Vi deler en række centrale værdier, idéer og visioner for fremtidens børnefodbold, og derfor vil vi også gerne være en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet i fremtiden også, siger han inden han afslutter.

- Vores motto er 'ØFC - fodbold for alle', og det mener vi samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet hjælper os hen imod, så vi kan sikre bedre børnefodbold for vores medlemmer.