Brøndby IF Women tager afsked med cheftræner Per Nielsen efter ni år

25.06.2024 14:00

I dag siger Brøndby IF Women og cheftræner Per Nielsen farvel til hinanden efter ni års samarbejde.

Under Per Nielsens ledelse har Brøndby IF Women opnået en lang række flotte resultater, heriblandt tre mesterskaber og tre pokaltitler i sine første år som cheftræner i Brøndby IF Women.

Per Nielsen fortæller om sin tid i klubben og sit farvel:

- Først og fremmest, så er jeg stolt af alt, hvad vi har opnået sammen, særligt vores mesterskaber og pokaltitler. Jeg vil altid være taknemmelig for muligheden og støtten fra både klubben og fansene, og jeg vil derfor også gerne takke spillere og stab for samarbejdet gennem årene. Nu er det tid for mig at give stafetten videre, og jeg ønsker alle i Brøndby IF Women alt det bedste, fortæller Per Nielsen.

Christian Barrett, formand for Brøndbyernes Idrætsforening og bestyrelsesmedlem i Brøndby IF, roser Per Nielsens indsats igennem årene som cheftræner for Brøndby IF Women.

- Per har med sin erfaring og stærke evner som træner været en vigtig del af Brøndby IF Women gennem de sidste ni år, og han har i den grad bidraget til, at vi spiller med i toppen af dansk kvindefodbold. Per og holdet har skabt mange mindeværdige øjeblikke for Brøndby IF Women, siden han tiltrådte tilbage i 2015, hvilket vi er meget taknemmelige for.

- Vi har altid været et lokomotiv i dansk kvindefodbold, og med friske øjne og nye perspektiver skal vi nu bygge videre på det stærke fundament, som Per har været med til at etablere og føre Brøndby IF Women til nye successer. Det er derfor med respekt og taknemmelighed, at vi ønsker Per alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, fortæller Christian Barrett.

Brøndby IF Women har igangsæt processen med at finde en ny cheftræner, der kan fortsætte arbejdet med at udvikle og styrke Brøndby IF Women, så holdet i den kommende sæson kan fortsætte jagten på guld og europæisk succes.