Yuito Suzuki på Landsholdsvæggen

03.07.2024 12:18

Onsdag eftermiddag fik vi foreviget Yuito Suzukis navn på Landsholdsvæggen foran stab, holdkammerater og klubbens personale.

Offensivspilleren fik nemlig sine første minutter og dermed debut på det japanske A-landshold i starten af juni måned, da han blev indskiftet i Japans VM-kvalifikationskamp mod Myanmar, som endte med en 5-0-sejr.

Traditionen tro kommer man på Landsholdsvæggen på Brøndby Stadion, når man har spillet en officiel landskamp, mens man er Brøndby-spiller, og derfor fik japaneren præsenteret sit navn på Landsholdsvæggen.

- Jeg er virkelig stolt over at have mit navn på Landsholdsvæggen, og jeg vil gerne takke mine holdkammerater og alle omkring holdet, for uden jer ville jeg ikke have fået min debut. Mit skifte til Brøndby IF har gjort, at jeg spiller med meget større selvtillid, så jeg er rigtig glad for at være her, fortalte Yuito Suzuki.

Suzuki har flere U21- og U23-kampe på sit cv, men udtagelsen i sidste måned var første gang, den 22-årige offensivspiller var udtaget til det bedste japanske landshold. 

Du kan nedenfor se et galleri, da Suzuki fik præsenteret sit navn.