Vi møder KF Llapi i Conference League-kvalifikationen

18.07.2024 16:25

I næste uge tager vi hul på kvalifikationen til Conference League, hvor vi i lodtrækningen trak taberen af opgøret mellem Wisla Krakow fra Polen og KF Llapi fra Kosovo, som krydsede klinger i første kvalifikationsrunde i Europa League.

Wisla Krakow vandt første opgør hjemme i Polen med 2-0, og efter aftenens resultat i Kosovo, gik polakkerne videre med et samlet resultat på 4-1.

Det betyder, at vi i anden kvalifkationsrunde i Conference League møder det kosovariske mandskab KF Llapi.

Første opgør spilles hjemme på Brøndby Stadion 25. juli, mens returopgøret spilles på Zahir Pajaziti Stadion i Kosovo 1. august.

Brøndby IF - KF Llapi
25. juli kl. 19:00

KF Llapi - Brøndby IF
1. august kl. 17:00

Billetsalg til hjemmekampen mod KF Llapi
Billetsalget til første opgør mod KF Llapi på Brøndby Stadion er i fuld gang, og hvis du skal støtte de blågule i jagten på avancement i Conference League-kvalifikationen, kan du finde billetter her.

Find billetter.

Hvis du har et sæsonkort eller billetabonnement, har du mulighed for at trække en gratis billet til kampen, hvilket du kan læse mere om her.

Billetsalg til udekampen i Kosovo
Vi gør opmærksom på at vi har et meget begrænset antal billetter til kampen i Kosovo. Mere information om billetsalget til udekampen forventes at følge fredag.