Ugeprogram: Sæsonåbner i Viborg venter

15.07.2024 06:52

Truppen spillede i går sidste træningskamp i Østrig, hvor Dynamo Kyiv stod for modstanden. Det endte med et nederlag på 4-0 mod ukrainerne.

Efter opgøret satte trup og stab kursen mod vante rammer på Vestegnen, hvor der nu venter en uge med forberedelser frem mod sæsonåbneren på søndag i 3F Superligaen. Her møder vi sidste sæsons ottendeplads Viborg FF på udebane, hvor vi vil få opbakning fra et udsolgt blågult udebaneafsnit. 

Sidst vi var i Viborg tog vi en dramatisk sejr i overtiden, hvor Anosike Ementa først udlignede til 1-1 i dommerens tillægstid, men så sparkede Ohi Omoijuanfo sejren hjem til Vestegnen få minutter senere.

Kampen mod Viborg FF sparkes i gang kl. 18:00 og kan ses direkte på TV3+ og Viaplay.

Indhold på Brøndby TV
Der ligger en masse indhold fra træningslejren i Østrig klar på Brøndby TV. Her kan du blandt andet se Jordi og Ohi vise rundt på hotellet i Kössen, Vallys, Schwartau og Radosevic dyste i at skyde en bold ind i en kørende Volkswagen ID. Buzz eller EM-quiz med Wass, Mensah, Greve og Mikkelsen. Du kan naturligvis også se alle highlights fra vores tre træningskampe under træningslejren. 

Dyk ned i alt vores indhold på Brøndby TV her

Kvinderne
Vores blågule kvinder møder mandag ind til første træning i sommerens opstart, hvor de sparker sæsonen igang 11. august, når de møder Fortuna Hjørring hjemme i Brøndby i Gjendsidige Kvindeligaen.

I starten af september skal kvinderne spille første runde af kvalifikationen i UEFA Women's Champions League, som afvikles som en miniturnering med deltagelse af fire hold. Læs mere om kvindernes kvalifikation her.

Næste hjemmekamp
Torsdag 25. juli spiller vi sæsonens første kamp på Brøndby Stadion, når vi i anden runde af kvalifikationen til Conference League møder taberen af opgøret mod Wisla Krakow fra Polen og KF Llapi fra Kosovo. 

Første hjemmekamp i 3F Superligaen er mandag 29. juli, hvor vi får besøg af Vejle Boldklub kl. 19:00.

Billetsalget til de to hjemmekampe er allerede i gang. Sikr dig plads til de to kampe på billet.brondby.com.