Ugeprogram: Conference League-kvalifikationskamp på Brøndby Stadion

22.07.2024 07:11

I går tog vi fra Viborg med ét enkelt point i sæsonåbneren på Energi Viborg Arena, efter Emmanuel Yeboah sørgede for to scoringer i et sandt overtidsdrama.

Nu går vi ind i en ny uge, hvor vi skyder kvalifikationen til Conference League i gang. Her blev vi sat sammen med KF Llapi fra Kosovo, hvor vi over to kampe skal have fundet ud af, hvem der går videre til tredje kvalifikationsrunde.

Vi starter hjemme på Brøndby Stadion, hvor vi torsdag kl. 19 støder sammen med mandskabet fra Kosovo. Billetsalget til kampen er allerede i gang, og du kan finde din plads til kampen her.

Indhold på Brøndby TV
På Brøndby TV kan du som altid se reaktioner og highlights fra pointdeleren i Viborg, hvor vi efter kampen snakkede med cheftræner Jesper Sørensen og de to målscorer Clement Bischoff og Emmanuel Yeboah.

Der ligger også en masse indhold fra træningslejren i Østrig på Brøndby TV. Her kan du blandt andet se Jordi og Ohi vise rundt på hotellet i Kössen, Vallys, Schwartau og Radosevic dyste i at skyde en bold ind i en kørende Volkswagen ID. Buzz eller EM-quiz med Wass, Mensah, Greve og Mikkelsen.

Dyk ned i alt vores indhold på Brøndby TV her

Kvinderne
Vores blågule kvinder mødte i sidste uge ind til første træning i sommerens opstart, hvor de sparker sæsonen igang 11. august, når de møder Fortuna Hjørring hjemme i Brøndby i Gjendsidige Kvindeligaen.

I starten af september skal kvinderne spille første runde af kvalifikationen i UEFA Women's Champions League, som afvikles som en miniturnering med deltagelse af fire hold. Læs mere om kvindernes kvalifikation her.

Næste hjemmekampe
Kom til europæisk aften på Brøndby Stadion, når vi torsdag tager hul på kvalifikationen til Conference League mod KF Llapi fra Kosovo og støt de blågule i jagten på et godt resultat til returopgøret.

Så har vi også sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen, der venter mandag 29. juli mod Vejle Boldklub. 

Find billetter til hjemmekampene her