Uafgjort mod Royal Antwerp FC

13.07.2024 10:54

Lørdag eftermiddag tog vi hul på træningslejrens andet opgør, hvor vi i Kössen mødte belgiske Royal Antwerp FC.

Jesper Sørensen havde lavet to ændringer i startopstillingen ift. 5-2-sejren i træningslejrens første test mod Sparta Prag. Josip Radosevic og Yuito Suzuki startede inde i stedet for Noah Nartey og Ohi Omoijuanfo.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, hvor begge hold gerne ville være på bolden og forsøge at bygge et tålmodigt angreb op bagfra. De fleste chancer kom dog fra omstillinger efter fejl og fra dødbolde, hvor vi havde de fleste dødboldforsøg, mens vi til gengæld gav flere optræk til chancer væk til belgierne via fejl i vores opspil.

Den største chance i første halvleg tilfaldt Vincent Janssen, der lige inden pause kom fri i feltet til afslutning og forsøgte at udplacere Thomas Mikkelsen i målet, men den erfarne målmand diskede op med en fremragende redning og afværgede til hjørnespark.

Vi gik derfor til pause i opgøret uden navne på måltavlen.

De første fem minutter af anden halvleg var igen præget af flere fejlafleveringer i vores opbygninger, som var tæt på at føre til målchancer for Antwerp, der dog igen manglede skarpheden.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, hvor begge hold forsøgte at spille sig frem til gode muligheder, men fælles for begge hold gennem hele kampen manglede de afgørende aktioner på den sidste tredjedel.

Vincent Janssen var igen tæt på at bringe belgierne foran med omtrent en halv time tilbage af opgøret, men Thomas Mikkelsen stod igen godt placeret og fik afværget.

Filip Bundgaard var med få minutter tilbage af opgøret tæt på at sende os i front i en situation, hvor han fik bragt sin fart i spil. Angriberen gled forbi belgierne og kom frem til afslutning tæt på mål, fra en skarp vinkel, men Antwerps keeper stod også godt placeret i afslutningsmomentet og kom godt ned til forsøget.

Der kom altså ingen mål i opgøret, og de to mandskaber måtte således forlade græstæppet på banen i Kössen med et 0-0-resultat.

Allerede i morgen møder vi den sidste modstander på træningslejren i Østrig, hvor Dynamo Kyiv står klar til at krydse klinger med os. Kampstart er søndag kl. 14:00

Du kan streame kampen mod Dynamo Kyiv søndag direkte inde på Brøndby TV eller i vores app. Sæsonkortholdere og billetabonnenter har automatisk adgang til at se kampen.