Storsejr i første opgør mod KF Llapi

25.07.2024 19:04

Torsdag aften tog vi hul på kvalifikationen til Conference League, da vi på Brøndby Stadion slog KF Llapi fra Kosovo med hele 6-0 i det første opgør i anden kvalifikationsrunde.

Fra kampens indledning foregik spillet på udeholdet banehalvdel, hvor bolden hurtigt blev erobret og fordelt rundt. Kosovarerne stod dog fornuftigt i mod og tillod ikke, at det komplette spilovertag medførte mange chancer.

Men efter et kvarters spil gik det stærkt. Først er det Yuito Suzuki, der blev spillet helt fri i det lille felt, hvorfra han stensikkert kunne lægge bolden forbi KF Llapis målmand.

Under fem minutter senere er det så vores anfører i kampen, Ohi Omoijuanfo, der gør det til 2-0 i opgøret. Sebulonsen blev sendt langt i dybden på et smart, hurtigt eksekveret indkast, inden han sendte bolden på tværs af feltet til sin landsmand, der kommer flyvende ind i den og sender den i kassen.

3-0 blev det også inden uret rundede 25 minutter. Denne gang Filip Bundgaard som målscorer. Den unge offensiv spiller løb i ryggen på udeholdets forsvar til en fri position i feltet, hvor et flot slået indlæg fandt ham, så han kunne støde bolden i mål med hovedet uden chance for KF Llapis målmand.

Inden pause blev det også til en føring på 4-0. Noah Nartey slog et hårdt skud afsted fra kanten af feltet, som gik hele vejen i kassen, og så fik vi også Masterclass-talentet på måltavlen.

Det blev også resultatet i pausen.

Anden halvleg startede på præcis samme måde som første – med spil til ét mål. Selvom der var mange chance under opsejling, blev de dog ikke nær så farlige, som i første halvleg. KF Llapi havde til gengæld heller ikke mange chancer at byde ind med i opgøret.

Anden halvleg var således præget af mange udskiftninger, men stadig et stort, blågult spilovertag.

Først til allersidst i opgøret kunne indskiftede Mathias Kvistgaarden sende en afslutning i nettet til 5-0, inden Oscar Schwartau kort efter i overtiden kunne lukke og slukke til 6-0. Det blev også kampens resultat. 

Således tager vi et fortrinligt resultat med os til returopgøret i Kosovo, der spilles på torsdag 1. august.