Sent point i vild sæsonpremiere

21.07.2024 16:18

Søndag aften skød vi den nye sæson af 3F Superligaen i gang med en udekamp i Viborg FF.

Opgøret startede jævnbyrdigt, men det var Viborg FF der først kom på måltavlen i kampen, da de bragte sig foran i det 11. minut på mål af Jakob Vester.

Clement Bischoff var efter 17. minutter tæt på at bringe balance i regnskabet, da han modtog en retur tæt på feltet og sendte et forsøg afsted mod fjerneste stolpe, men en Viborg-spiller stod i vejen og fik headet til hjørnespark.

Kort efter var det så Kvistgaarden, der var uhyre tæt på at sende vores første sæsonmål i kassen. Vores unge angriber kom løbende ind i et indlæg fra Jordi Vanlerberghe, men sendte hovedstødet på stolpen og til målspark.

Efter en halv time kom vores første mål i den nye sæson så, som Clement Bischoff noterede sig for i sin første Superliga-start. Masterclass-talentet søgte ind fra venstre og sendt et hårdt skud mod nærmeste stolpe, som passerede Lukas Lind og bragte balance i regnskabet.

Der gik dog ikke mange minutter før hjemmeholdet igen kunne bringe sig i front. Igen var det Jakob Vester, der fik sendt sin anden scoring i kassen til stillingen 2-1.

Det resultat holdt til pause, og vi gik således i omklædningsrummet nede med én.

Ligesom i første halvleg, var vi mest på bolden og havde spilovertaget, men de helt store chancer udeblev. Det samme gjaldt for hjemmeholdet.

Den største chance tilfaldt Yuito Suzuki, der blev spillet fri i feltet af Clement Bischoff, men japaneren kunne ikke holde sin afslutning nede og sparkede over mål.

Med omtrent et kvarter tilbage af opgøret var det så Clement Bischoff selv, der var tæt på at komme på tavlen igen. Det unge Masterclass-talent modtog bolden ude i venstre side og afsluttede på sin første berøring mod fjerneste stolpe, men afslutningen gik lige akkurat udenom stolpen.

Vi fortsatte med at presse på for en sen udligning, og den var da også lige ved at indtræffe, da indskiftede Sebastian Sebulonsen ramte hjemmeholdets overligger i overtiden. 

Det var dog blot et varselsskud om, hvor der ventede i en vanvittig afslutning på Energi Viborg Arena. 
For i det 93. minut lykkedes det en anden blågul indskifter at sende bolden nettet. Det skete, da Emmanuel Yeboah var over en løs bold i feltet og dernæst sparkede bolden resolut i mål til 2-2.

Det blev dog imidlertid spoleret få minutter efter, da hjemmeholdet for tredje gang i kampen sendte bolden i mål, da Patrick Pentz blev afdriblet og efter kunne se bolden ligge inde i nettet til 3-2 til viborgenserne, der brød ud i stor jubel. 

Men vores medrejsende fans skulle ikke rejse tomhændet hjem fra domkirkebyen. For i det 98. minut kronede Emmanuel Yeboah en fremmede indskiftning ved at sende en ny udligning i kassen til slutresultatet 3-3. Dermed kunne vi rejse hjem med et en enkelt point i vild sæsonpremiere på Energi Viborg Arena.