Schwartau og Vraa til U19 EM – Bischoff og Nartey forbliver med Superliga-truppen

11.07.2024 15:00

I en spændende tid for dansk fodbold skal Oscar Schwartau og Ludwig Vraa repræsentere Danmark og deltage i det kommende kommende U19 EM i Nordirland, som spilles i perioden 15. juli til 28. juli.

Vores to unge talenter vil bære den danske trøje og konkurrere mod nogle af Europas bedste unge spillere under U19 EM, hvor Danmark er i pulje med Spanien, Frankrig og Tyrkiet.

Samtidig har man besluttet at holde Bischoff og Noah Nartey hjemme sammen med vores Superliga-trup på grund af de kommende Superliga- og europæiske kampe.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtaler om beslutningen:

- Vi er utrolig stolte af at have Oscar Schwartau og Ludwig Vraa med i U19 EM-truppen. Det er en god mulighed for dem at vise deres talent frem og blive matchet i en international kontekst, og ikke mindst repræsentere Danmark. Deres præstationer til U19 EM-turneringen kan ikke kun gavne dem individuelt, men også bringe værdifuld erfaring tilbage til klubben.

- Vi har samtidig besluttet, at Bischoff og Nartey skal blive hjemme i vores Superliga-trup. Med Superligaen og vores europæiske kampe lige rundt om hjørnet, kan vi ikke lade alle fire deltage til U19 EM, og det er Bischoff og Nartey fuldt indforstået med, og de er begge klar til at fokusere på de kommende udfordringer i Superligaen og vores europæiske kampe, hvor de uden tvivl vil være vigtige for os. 

- Det er altid en svær balance mellem at udvikle unge talenter og samtidig sikre stabilitet og styrke vores Superliga-hold, men vi er dedikeret til både nutiden og fremtiden. Vi ønsker Schwartau og Vraa al held og lykke ved U19 EM, og ser frem til at se Bischoff og Nartey bidrage i Superliga-truppen i vores kommende kampe, fortæller Carsten V. Jensen.