Sæsonkort- og billetabonnementer udsolgt forud for den kommende sæson

03.07.2024 18:34

I den netop overståede sæson blev rekorden for sæsonkort- og billetabonnementer på Brøndby Stadion slået, da vi efter samlet at have krydset 18.250 abonnementer måtte melde alt udsolgt i starten af Mesterskabsspillet. 

Efter en rekordhøj fornyelse, hvor 95% af de eksisterende abonnenter valgte at forny, blev de resterende ca. 1.500 billetabonnementer, som blev sat til salg, revet væk på under én time, da salget åbnede i fredags.

Alle typer af sæsonkort- og billetabonnementer er derfor for første gang nogensinde udsolgt forud for starten af en ny sæson, og en ny rekord på samlet 18.500 sæsonkort- og billetabonnementer er derfor blevet sat.

Marketingschef Thomas Skov Petersen fortæller:

- Udviklingen på billet- og sæsonkortområdet bliver bare ved med at overstige vores vildeste forventninger. Efter vi for første gang måtte melde alle typer sæsonkort- og billetabonnementer udsolgt i forbindelse med Mesterskabsspillet sidste sæson, kan vi nu melde udsolgt før sæsonen overhovedet er startet. Det har vi aldrig prøvet før, og det var heller ikke noget, vi forventede, da fornyelsesperioden startede.

Det understreger den fortsatte massive opbakning til klubben og lægger samtidig fundamentet for et fyldt Brøndby Stadion gennem hele den kommende sæson.

- Vi ser en udvikling, hvor det at have sæsonkort til Brøndby Stadion ikke længere er noget, alle bare kan købe. Det er nu blevet svært at opdrive. Når så få sæsonkortholdere opsiger deres sæsonkort, så bliver det med tiden svært at få fingre i en fast plads, og herunder er der også visse krav til, at den faste plads bliver udnyttet, for at den kan fastholdes. Primært ved at sæsonkortholderen selv bruger den, eller sekundært ved at man videregiver pladsen eller frigiver den, så andre kan få glæde af den, hvis man ikke selv kan komme på stadion.

En balance mellem loyale og nye fans
Der forsøges hele tiden på at balancere hensynet til vores mest loyale fans og samtidig sikre muligheden for at nye fans kan komme på stadion, fortæller marketingchefen.

- Vi har længe arbejdet med princippet om, at man som udgangspunkt kun kan få fat i et sæsonkort, hvis man i forvejen har haft et billetabonnement, hvilket også er en af grundene til, at billetabonnementer nu også er blevet udsolgt, fortæller Thomas Skov Petersen og fortsætter:

- Vi arbejder konstant med at finde den rette balance mellem, hvor mange pladser, som udbydes som sæsonkort, reserveres til billetabonnementer eller fastholdes til det åbne billetsalg. Det arbejde fortsætter, og vi kigger hele tiden på, hvor vi kan finjustere antallet, så vi kan klemme flest mulige Brøndby-fans ind til vores kampe.

Flot udnyttelse af sæsonkort og billetter
I den forgange sæson blev over 95% af Brøndby Stadions kapacitet, som blev udbudt til Brøndby-fans, solgt, hvilket vidner om, at næsten alle kampe var udsolgt.

Samtidig udviklede udnyttelsen af alle billettyper sig fra 75% til 86%, hvilket betød et rekordhøjt gennemsnit på 22.190 tilskuere. Fokus vil derfor fortsat være på at styrke udnyttelsen, fortæller marketingchefen.

- Med udsolgt af alle typer af sæsonkort- og billetabonnementer vil vi fokusere yderligere på vores indsats for at øge udnyttelsen af alle typer af billetter. Særligt med vores mange nye billetabonnenter skal vi hér fokusere på, at de mange billetter, som bliver trukket via et billetabonnement, også faktisk bliver udnyttet.

- Vi håber, at alle fans vil være med til at sikre den fortsat store udnyttelse af sæsonkort og billetter, så pladserne ikke går tabt, så vi i fællesskab kan fylde Brøndby Stadion – til hver kamp, afslutter Thomas Skov Petersen.

Inden sæsonstart vil der blive lanceret flere løsninger, som skal gøre det endnu nemmere at frigive og dele alle billettyper via Brøndby IF-appen. 

Har du ikke et sæsonkort- eller billetabonnement i forvejen, så kan du stadig købe billetter via det åbne billetsalg til alle kampe.

Billetsalget til de to første hjemmekampe mod henholdsvis Vejle BK og AGF starter 4. juli kl. 13.00 via billet.brondby.com.