Programmet for fanområderne inden kampen mod KF Llapi

23.07.2024 10:40

Torsdag aften møder vi KF Llapi fra Kosovo på Brøndby Stadion i første af to opgør i anden kvalifikationsrunde til Conference League.

Vejrudsigten lover en flot sommerdag i Brøndby så der er god grund til at komme tidligt inden kampstart kl. 19:00.

Der er fortsat ledige pladser til kampen - find billetter her.

Rundt om hele stadion har vi sørget for lækre rytmer til øregangene og kulinariske oplevelser til smagsløgene, så din fyraften kan bruges i godt selskab i timerne op til kampstart.

I denne artikel kan du få et overblik over, hvad der sker i Fanzonen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge, Familie Fanzonen og Familie Loungen i timerne op til kampstart.

Programmet for fanområderne

Har det danske sommervejr ikke været til strandtur og kølige drikkevare i strandstolen – så frygt ikke. På Oddset terrassen, inviterer Danske Spil til optakt med ægte beach party stemning. Her vil du og dine medfans kunne nyde hinandens selskab med strandsand imellem tæerne i palmernes skygge, til tonerne af en DJ, som spiller sommervarmen frem.

I Fanzonen er vi er selvfølgelig klar med Kahoot-quizzen ca. 1 time før kampstart, hvor der er mulighed for at vinde lækre præmier fra Brøndby Shoppen.

I Ebbe Skovdahl Fan Lounge leveres live musikken af ”Hofman & den ægte søn” som har fuldet guitarerne frem og er klar til at rocke festen i gang.

Alle fanområder, Fanzonen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge, åbner kl. 16:00 på torsdag og husk at der i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge som altid er rabat til sæsonkortholdere på drikkevare den første time.

Programmet ser ud som følger.

Kl. 16:00
Alle fanzoneområder, Fanzonen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge, åbner.

DJ og sommerstemning på Oddset terrassen.

Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer (frem til kl. 17.00).

Kl. 16:00 – Kl. 18:30
Ebbe Skovdahl Fan Lounge: Live musik med ”Hofmann & den ægte søn”

Kl. 18.00
Fanzonen: Kahoot quiz på skærmene
Test din viden og få chancen for at vinde fede præmier fra Brøndby Shoppen

Kl. 19:00 
Kampstart: Brøndby IF – KF Llapi

Kl. 19:45 
Pause i kampen: Fanzonen er åben. 

Kl. 20:50 ca. 
Slutfløjt: Fanzonen er åben frem til 22:00. 

Kl. 22:00 
Fanzonen lukker. 

Familie Fanzonen
Udenfor har du mulighed for at øve dine skud på præcisionsnettet, teste hvor hårdt du kan skyde eller dine fodboldskills på pannabanen, bruge hoppepuden, se hvor mange jongleringer du kan lave, spille cornhole, fodbolddart eller blot spille en fodboldkamp med dine venner på den oppustelige bane. Du kan også dreje på lykkehjulet og se, om du er den heldige vinder. 

Der vil være parkeret foodtrucks og mulighed for at spise ved de opsatte borde og bænke. Udenfor har vi også fået en fast containerbar, som tilbyder vand, sodavand, øl, popcorn og slik. 

Familie Loungen
Indenfor kan du i vores "kampklar"-område i pergolaen lave hyggelige kreative aktiviteter, få lagt neglelak og ansigtsmaling. Du kan også prøve kræfter med EA FC24 eller spille en omgang bordtennis, bordfodbold eller Sub Soccer inde i loungen.

Derudover har du også mulighed for at vinde en signeret fodbold fra Arbejdernes Landsbank, hvis du kan gætte pause-resultatet af dagens kamp eller blot nyde drikke eller snacks fra vores MiniBar.

Street Food
For at sikre, at I får den bedste oplevelse, har vi sørget for et væld af lækre madmuligheder rundt omkring på stadion i samarbejde med Street Food Guru.

I Fanzonen kan du finde:

  • Chica La Mala med empanadas
  • The Truck med pulled pork
  • Grisen med flæskestegssandwich
  • Kaffevognen stiller op med dejlig filterkaffe, og spørger du pænt kan du også få cappuccino, latte eller espresso!

Ved Familie Loungen:

  • Lune Spanskrør med churros
  • Kebab på farten med kebab i metervis

Læs mere på Street Food Gurus hjemmeside.