Nederlag i sidste test mod Dynamo Kyiv

14.07.2024 13:49

Søndag eftermiddag stod vi overfor ukrainske Dynamo Kyiv i den sidste testkamp på træningslejren i Østrig.

Cheftræner Jesper Sørensen havde en del ændringer til kampen i forhold til gårsdagens 0-0-kamp mod Royal Antwerp FC. En del reserver og unge kræfter udgjorde derfor startopstillingen mod ukrainerne.

Kampen startede jævnbyrdigt ud, hvor vi forsøgte at spille os frem til chancer langs jorden, mens ukrainerne lurede på at lukrere på omstillingerne efter at have brudt vores spil. De fejl kom der enkelte af, men vi stod fint i mod ukrainernes muligheder i første halvleg.

Dynamo Kyiv kom dog først på tavlen i opgøret efter et kvarter fra en dødbold i venstre side, hvor stopperen Denys Popov rakte højst og pandede bolden i nettet fra tæt hold uden chance for William Sonne-Schmidt i det blågule mål.

Vores bedste mulighed i første halvleg kom kort inden pause, hvor Ohi Omoijuanfo modtog et godt indlæg fra Mathias Greve tæt på mål, men nordmanden kunne ikke få ordentlig træf på bolden og sendte den et stykke over mål.

Dermed gik vi til pause bagud med 1-0 mod ukrainerne.Vi kom bedre ud til anden halvleg, hvor vi i det første kvarter havde flere muligheder for at spille os frem til gode målchancer. Yeboah havde den bedste mulighed i denne fase, hvor han modtog en god aflevering i feltet af Lukas Larsen.

Angriberen havde tid til at tæmme bolden og sende en afslutning afsted, men det blev desværre kun til et forkølet forsøg af Yeboah.

Hurtige ukrainske mål imod til slut
Så kunne ukrainerne med 20 minutter tilbage af opgøret bringe sig i front med to mål, hvor Kyrylo Tsarenko modtog en god cutback-aflevering og sendte kulgen forbi unge William Sonne-Schmidt.

Ukrainerne var dog ikke færdige, for med lidt hjælp fra Sonne-Schmidt fik de også bragt sig på 3-0 få minutter senere. Målmanden fik sendt bolden ud for fødderne af Andriievskyi, der sendte den tilbage lige over keeperen og i det tomme mål.

Med ti minutter tilbage af opgøret blev det også til 4-0, hvor endnu en god cutback-aflevering fra ukrainernes venstreside endte hos Yarmolenko, der sendte bolden nemt i kassen.

Det endte altså med en ukrainsk sejr på hele 4-0 i opgøret. Du kan se highlights fra opgøret på Brøndby TV senere i dag.

Senere i dag skal truppen sig i flyveren for at sætte kurs mod vante rammer på Vestegnen, og dagens træningskamp satte altså punktum for sommerens træningslejr i Østrig.