Mathias Eslund bliver ny Team Manager for Brøndby IF Women

04.07.2024 08:30

Mathias Eslund bliver ny Team Manager for vores kvindehold. Eslund kommer fra en rolle som kommerciel leder for kvindeholdet, hvor han i de seneste år har koordineret og deltaget i udviklingen af klubbens kommercielle aktiviteter omkring kvindeholdet.

Som Team Manager vil han få det overordnede ansvar for de daglige administrative opgaver omkring kvindeholdet og arbejde tæt sammen med trænere og spillere for at sikre optimale forhold både på og uden for banen.

Jobskiftet for Mathias Eslund som Team Manager er en del af Brøndby IF's strategi om at styrke setuppet omkring kvindeholdet yderligere.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om den nye rolle til Mathias:

- Mathias Eslunds store kendskab til klubben, spillerne, staben og kulturen, gør ham til en ideel kandidat til denne rolle. Mathias har demonstreret en stærk evne til at skabe værdi gennem struktur og overblik, og med sin erfaring og engagement er forventningerne høje til, at han kan bidrage positivt til holdets fortsatte succes og udvikling.

Tidligere i dag kunne Brøndby IF Women ligeledes melde ud, at Kim André Pedersen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som Head of Women’s Football. Læs mere om ansættelsen her på brondby.com.