Kom til åbent hus i Familie Lounge i sommerferien

03.07.2024 09:30

Vi holder endnu engang åbent hus i sommerferien, hvor vi slår dørene op til hyggelige timer i Familie Loungen tirsdag 16. og 23. juli fra kl. 9 - 15.

Vi har sammensat et program fyldt med spændende aktiviteter, der vil sørge for, at alle får en sjov og underholdende dag, og der er adgang for alle.

Du kan se programmet for begge dage herunder.

Udendørs aktiviteter
Skulle vejret vise sig fra sin fine side, kan du prøve kræfter med fodbolddart, se hvor hårdt du kan skyde på vores oppustelige mål eller prøve pannabanen. Nanok kigger forbi, så måske du vil udfordre ham på fodboldbanen eller til en omgang fodbolddart.

Indendørs aktiviteter
I vores pergola finder du et område dedikeret til brætspil og kreative udfoldelser. Indenfor kan du også benytte dig af vores Esport-område, hvor spil som FC24 og Counter Strike står klar, eller I kan dyste i bordfodbold og bordtennis.

I kan også tage hele familie under armen og prøve vores skattejagt rundt om Brøndby Stadion.

Minibaren er åben hele dagen, hvor vi tilbyder lune pølsehorn, forskellige snacks og forfriskninger til at stille sulten og tørsten.

Tirsdag 16. juli i uge 29 har du mulighed for at se Superliga-truppen træne fra kl. 10:30 til ca. kl. 12:00 på træningsbanerne omkring Klubhuset.

Vi tager dog forbehold for, at træningstiderne kan skifte fra uge til uge.

Vi håber at se jer i Familie Loungen tirsdag i uge 29 og 30.

Man behøver ikke at være medlem af Brøndby Junior for at deltage i åbent hus-arrangementet.