Jordi Vanlerberghe: Spændt på at komme i gang

18.07.2024 06:03

Søndag aften skyder vi den nye sæson i gang i 3F Superligaen, når vi tager turen til Energi Viborg Arena, hvor vi møder Viborg FF med opbakning fra et udsolgt blågult udebaneafsnit.

Vores belgiske forsvarsspiller Jordi Vanlerberghe ser frem til at komme i gang med den nye sæson mod Viborg FF, som han fik sin debut i mod i marts, hvor det blev til en blågul overtidssejr.

- Jeg er virkelig spændt på at komme i gang med sæsonen i Viborg. Det var også der, jeg fik min debut i Brøndby-trøjen med mine første 45 minutter. Vi ser alle frem til at komme i gang igen, fortæller Jordi Vanlerberghe, der har gode minder fra det møde.

- Vi har også nogle gode minder fra den kamp, hvor de fik udlignet i starten af overtiden, men vi formåede stadig at hive de tre point hjem. Det var virkelig en god følelse, vi sad med efter den kamp.

God sommeropstart
Jordi Vanlerberghe føler, at truppen er klar til at tage hul på den nye sæson efter en rigtig god og hård opstart, hvor holdet i sidste uge på træningslejren i Østrig blev matchet af store, europæiske modstandere.

- Vi føler os klar til at komme i gang. Vi blev matchet rigtig godt i vores træningskampe, hvor vi mødte nogle stærke modstandere. Vi var nødt til at give alt for at få resultater i de kampe, så alt i alt synes jeg, at det var en virkelig god træningslejr, og vi har arbejdet hårdt for at blive klar. Jeg føler, at vi er klar til sæsonen, og det er vi nødt til at være, for vi har mange og vigtige kampe både i Superligaen og i kvalifikationen til Europa, fortæller den belgiske forsvarsspiller.

(Artiklen forstætter under billedet)

Stærk motivation
For forsvarsspilleren er motivationen i top for at komme i gang med nye sæson ovenpå den ærgerlige afslutning på den seneste. Det er dog vigtigt for Jordi Vanlerberghe at huske, at holdet leveret en god sæson, som der skal bygges videre på.

- Det er godt for os, at vi allerede starter med den nye sæson nu. Det er altid den seneste kamp, der er i din erindring, så lad os komme ind i den næste kamp og tage den derfra. Det gør mig bare mere sulten for at præstere endnu bedre i den nye sæson, fortæller Jordi Vanlergberghe, der også mærker en stærk motivation hos holdkammeraterne.

- Motivationen i truppen er rigtig stor, kan jeg mærke. Vi havde jo en god sæson, og det vil vi gerne bygge videre på. Nu er vi forhåbentlig lidt mere modne. Vi skal blive bedre til at lukke nogle kampe, og både offensivt og defensivt har vi nogle ting, vi gerne vil blive bedre til. Men vi skal bare fortsætte med at gøre, som vi gjorde i sidste sæson, for det føler jeg var ret godt.

Forventer en svær åbningskamp i Viborg
Jordi Vanlerberghe forventer et tændt Viborg FF-mandskab, der spiller sin første hjemmekamp i den nye sæson, og vil have de blågule til at matche den entusiasme. Det bliver en svær kamp, men belgieren er også sikker på, at hvis holdet rammer niveauet, så har vi kvalitet nok til at tage sejren.

- Jeg forventer en svær kamp, ligesom det var i sidste sæson. Det er også deres første hjemmekamp, så de vil også være ekstra motiveret til at få en god start på sæsonen. Vi skal matche deres entusiasme og gøre forskellen i kampen. De vil være topmotiveret, og vi er nødt til at være helt klar. Det bliver en svær kamp, men jeg er optimistisk og tror på, at vi kan tage sejren.

- Vi skal bringe en masse kvalitet ind i kampen. Vi skal lægge kræfter i kampen og matche deres entusiasme, for så vil forskellen være kvaliteten på bolden, og hvis vi formår at ramme det niveau, vi bør ramme, så burde vi være i stand til at tage sejren, slutter Jordi Vanlerberghe.

Udekampen mod Viborg FF skydes i gang søndag kl. 18:00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.