Jesper Sørensen: Vi spiller på mange måder en god kamp

21.07.2024 18:44

Søndag aften indledte vi Superliga-sæsonen med en pointdeling i Viborg. Efter et vildt drama med tre overtidsscoringer endte det hele 3-3. Efter kampen satte vores cheftræner ord på det noget spektakulære opgør. 

- Det var virkelig en hæsblæsende kamp, hvor det blev underholdende, men selvfølgelig også frustrerende og glædelig undervejs. Vi slipper afsted med et point, som vi vinder i dag. Det må man alt andet lige konstatere, når man kommer bagud med to minutter igen, sagde Jesper Sørensen, der samtidig udtrykte, at holdet spillede en flot kamp i det midtjyske. 

- Helt ærligt, så synes jeg, at vi på mange måder spiller en god kamp, hvor vi holder trykket på Viborg, skaber mange chancer og muligheder - men hvor kvaliteten af dem ikke altid er lige høj. Jeg noterer mig dog også, at vi skal have bedre styr på balancen i holdet, når vi angriber. 

Cheftræneren satte efter kampen ligeledes ord på de to målscoreres præstation, der i høj grad var en medvirkende årsag til 3-3-resultatet. 

- Clement har været undervejs i noget tid, i dag fik han så chancen og kommer ind, og viser noget af det han er god til, og samtidig går han godt med i spillet.

- Emmanuel har ikke haft en nem tid hos os. Han har i perioder været for langt fra holdet, men det bliver bedre og bedre, og han har vist til træning at han arbejder hårdt, derfor var det fantastisk for ham at komme ind og score to mål og nærmest blive matchvinder for os, afsluttede Jesper Sørensen. 

Se hele interviewet med vores cheftræner på Brøndby TV.