Jacob Rasmussen: Skal være klar fra start

24.07.2024 10:12

Torsdag aften gælder det første kamp i anden kvalifikationsrunde til Conference League, når vi på Brøndby Stadion tager imod KF Llapi fra Kosovo.

Vores forsvarsspiller Jacob Rasmussen ser frem til at komme igang med den europæiske kampagne, som hele truppen har glædet sig til at tage hul på.

- Vi glæder os alle sammen. Det bliver fedt. Alle kampen er selvfølgelig fede, men man kan også mærke, at europæisk fodbold betyder meget for mange omkring klubben, så det er ihverfald en kamp, vi glæder os til, fortæller vores nr. 4.

Respekt for KF Llapi
Jacob Rasmussen har respekt for modstanderen, selvom holdet fra Kosovo for mange er et ubeskrevet blad. Det bliver vigtigt med et godt udgangspunkt på hjemmebane torsdag aften, fortæller forsvarsspilleren.

- Selvfølgelig har vi respekt for KF Llapi, og vi forbereder os på dem, som vi ville gøre mod alle andre modstandere. 

- Alle håber, at vi kan komme i et europæisk gruppespil. Det er en rejse, der starter i morgen, så nu skal vi lægge et godt fundament for returkampen i Kosovo, og så må vi tage den derfra, fortæller Jacob Rasmussen.

Glæde over tæt kampprogram.
Med europæisk fodbold følger også et tæt kampprogram med to kampe om ugen. Skal vi gå hele vejen til gruppespillet i Conference League, skal vi først igennem seks uger med torsdagskampe i kvalifikationen. De mange ekstra kampe glæder dog Jacob Rasmussen.

- Selvfølgelig er vi gearet til det. Det bliver fedt, og det er jo trods alt det, vi lever for - at komme ud og spille nogle fodboldkampe. Det næste stykke tid kommer vi forhåbentlig til at spille rigtig, rigtig mange, så det bliver fedt at komme ud over stepperne, og så bliver der brug for alle mand.

- Jeg ved ikke, om der er så meget, der bliver anderledes. Den helt store forskel er, at vi skal spille to kampe om ugen, men det er noget, klubben har prøvet før, og vi er alle sammen professionelle fodboldspillere, så det burde vi kunne klare. Det bliver bare fedt, at vi får lov til at spille så mange kampe, fortæller forsvarsspilleren.

Skal være klar fra start
For at gå langt i Europa, skal man være klar fra start, og det er vigtigt for truppen. Det er Jacob Rasmussen klar over, men fortæller også, at ligaen er mindst lige så vigtig.

- De her europæiske kampe er meget vigtige for os. Men fundamentet for vores europæiske kampagne skal jo lægges i ligaen også. Der er ikke nogen kampe, der er vigtigere end andre. Forskellen er nok, at du i de europæiske kampe her kun har få kampe til at spille dig i en god position, så det handler om at være der fra start, og det kommer vi også til at være, fortæller Jacob Rasmussen.

Opgøret mod KF Llapi 1932 har kampstart kl. 19:00 på Brøndby Stadion, og der er stadig ledige billetter til sæsonens første hjemmekamp.

Find billetter til opgøret her.